Make Up For Ever Fard Gras (Pojedyncze cienie do powiek)

• 29 czerwca 2013 o 12:44
    A jednak się nie zakochałam
    Kupiłam dwa cienie na raz i to był niestety błąd. Muszę przyznać, że nie są złe, ale niestety ustępują jakości wielu cieniom, które używałam w podobnej cenie. Bardzo lubię tą markę, szczególnie kredki i myślałam, że cienie też pokocham, ale nie. Cienie zakupiłam w 2011 roku i nadal mam w szafie praktycznie niezużyte. - cienie rozprowadza się średnio, ciężko się je blenduje, - kolejnym minusem jest fakt, iż mam po nich bardzo czerwone oczy, + plusem jest z pewnością fakt, iż utrzymują się na powiece cały dzień (nawet bez użycia bazy pod cienie). Ciężko znaleźć mi jakiekolwiek inne plusy, dlatego taka słaba ocena. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: w trakcie dwóch pierwszych
  • 4 sierpnia 2009 o 13:28
    hm
    Posiadam jeden wkład, ale używałam większej ilości tych cieni (paleta byłej współokatorki)... Do meritum. Mój cień - jesny beż, którego używam jako warstwy bazwej pod jakikolwiek makijaż oka - sprawuje się bardzo dobrze, spełnia swoją funkcję (wyrównuje koloryt powieki, matuje przestrzeń pod łukiem brwiowym, rozjaśnia). Jest bardzo miękki, lekko się nakłada. Inne cienie - bajeczny wybór kolorów, zawrotna cena i bardzo mieszane uczucia. Moim ulubieńcem z kolorowych cieni MUFE był jasny, metaliczny róż (taki świetlisty łosoś) o referencji: 521134. Pozostałe cienie - mimo swych bajecznych barw i mojej wielkiej słabości do marki MUFE - ustępują jednak pigmentacją moim ukochanym MACom. Te z domieszką brokatu - osypują się. Z drugiej strony poniżej 4 * nie mogę zejść, ponieważ maty z MUFE są naprawdę bardzo dobre. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie zużywania :)
  • 31 maja 2009 o 19:49
    Idealne
    Opakowanie proste, ale funkcjonalne i solidne. Konsystencja w sam raz do nakładania pędzelkami - nie za sucha, ale też nie za kremowa. Łatwo się cieniują. Kolory bardzo ładne, trwałe i intensywne, można nimi stworzyć wymarzony makijaż, który trzyma się cały dzień nawet bez bazy. Nie zbierają się w kącikach ani załamaniach, nie rolują, nie jaśnieją. Są idealne nawet dla “oleistych” powiek. Bardzo wydajne. Używam tego produktu od: jakiś czas Ilość zużytych opakowań: kilka różnych