Yes To Yes to Carrots, Moisturising Night Cream (Krem nawilżający na noc)

• 15 października 2012 o 17:24
    YES!
    Jak dla mnie ten krem spisuje się doskonale. Cenię go za ekologiczny skład, dobre właściwości nawilżające i piękny zapach (choć ten jest oczywiście kwestią gustu). Mimo bogatej, "maślanej" konsystencji rozprowadza się bardzo dobrze. Rano moja twarz jest doskonale nawilżona i promienna. Mam cerę suchą i ten krem jest dla niej idealny. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 2 pełne opakowania
  • 27 sierpnia 2012 o 23:16
    NO To Carrots!
    Parę miesięcy temu zakupiłam w jakiejś super-hiper promocji dwa kremy na noc z serii Yes To Carrots. Poczytałam wcześniej recenzje, skład i co tu dużo mówić z błyszczącymi oczyma kliknęłam na "kup teraz". Na początku byłam oczarowana konsystencją i zapachem... aż do pierwszej "nocnej" aplikacji. - nie wiem z jakiej racji nazywają go "nawilżającym" skoro skóra jest po nim tak samo ściągnięta jak przed aplikacją. Parę razy dwukrotnie wsmarowywałam go w policzki zapominając, że przecież już kremowałam twarz. Zero uczucia nawilżenia ! - zapach, który pierw jest pudrowy i dość przyjemny po conocnym użuytkowaniu dosłownie mdli... - mam wrażenie, że moja twarz dostała więcej wyprysków i zaczerwień w okolicy brody/ policzków. - krem jest zdecydowanie za drogi jak na efekt który daje. Jedyny plus jakiego się dopatrzyłam to twarz nie świeci się po nocy, jest wręcz matowa- co w zasadzie nie bardzo się dla mnie liczy, skoro i tak zawsze rano myję buzię i nakładam krem na dzień. Poza tym krem nie nawilża to niby czemu miałabym się świecić? Zmęczyłam prawie cały słoiczek i ze smutkiem patrzę na ten drugi i zmarnowane pieniądze... chyba go komuś oddam albo zużyję na ciało... Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: W trakcie 1 (50 ml)
  • 12 sierpnia 2012 o 16:37
    Przeciętny
    W tym kremie dobry jest tylko skład i maślana konsystencja (co jednocześnie sprawia, że faktycznie nadaje się tylko do stosowania na noc). Zapach jest zbyt mdły. Cena niekoniecznie adekwatna do jakości. Zapycha pory, a działania pielęgnującego nie zauważyłam. Nawilżania czy odżywienia także nie. Nie kupię go ponownie, a zużywam go jako krem do rąk, bo przynajmniej się nie lepi. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 słoiczek
  • 25 kwietnia 2011 o 17:16
    przyjemny
    Krem kupiłam za granicą, będąc w potrzebie jakiegoś nocnego nawilżacza. Krem ma zbitą, gęstą konsystencję - coś a la masełko. Rozprowadzając na twarzy trochę się maże, jednak po kilku minutach całkowicie się wchłania. Z samego dzialania jestem zadowolona , krem przyzwoicie nawilzal skore, rano byla wypoczeta i promienna. Zuzyc zuzylam, ale nie zachycil mnie na tyle, aby do niego wrocic. Używam tego produktu od: pol roku Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 27 stycznia 2011 o 10:35
    bardzo przyjemny krem.
    dostałam ten krem w prezencie. \\nokazał się totalnie trafiony. \\nma bardzo fajny skład, dobrze nawilża (mógłby odrobię lepiej), twarz rano wygląda świeżo i promiennie. \\n \\nma obłędny zapach :) \\n \\nnie zapycha. \\n \\nopakowanie z dozownikiem jest dużo praktyczniejsze od słoiczka, także zdecydowanie je polecam.