L'biotica Moc Natur Wax, Intensywnie regenerujący szampon do włosów blond

• 1 grudnia 2012 o 15:18
    Tragiczny!
    Dawałam mu szanse wiele razy ale niestety, efekt za każdym razem był ten sam- "oblepione" włosy! Ten stan rzeczy jest o tyle istotny,że nigdy nie miałam problemu z przetłuszczaniem. Zaznaczam,że włosy myję zawsze dwa razy. Tak jak pisała już jedna z Wizażanek włosy wyglądają tak jakby wcale nie zostały umyte. Być może komuś kto myje włosy co dzień i dodatkowo je stylizuje ten szampon pasuje. Jednak ja po kąpieli oczekuję,że moje włosy przez co najmniej przez dwa dni będą "świeże". Jeśli jego proces regenracji-w który i tak nie wierzę,bo to przeciez nie odżwyka/maska- ma polegać na oblepianiu włosów i pozbanienia ich objętości to ja dziękuję... Praktycznie wcale się nie pieni. Jedyny plus jest taki,że jego cena jest do zaakaeptowania i jest łatwo dostępny. Szczerze nie polecam do długich blon włosów. Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: pół opakowania
  • 19 kwietnia 2012 o 9:30
    Absolutny KWC !
    To najlepszy szampon jaki kiedykolwiek używałam. Uratowała moje wyjątkowo zniszczone farbowaniem włosy. Efekt widać juz po pierwszym uzyciu, potem jest coraz lepiej. Ma gęstą, kremową konsystencję, przepiekny zapach, wydajność dobra. Poręczne opakowanie. Doskonale odżywia i wygładza, regeneruje. To pierwszy szampon po którym moge rozczesać włosy bez odżywki, ale z przyzwyczajenia kładę niewielka ilość. Po użyciu włosysą lekkie, odżywione, nie łamią się, są błyszczące, zdrowsze i gęściejsze. Dla mnie ten szampon jest genialny. Ile już probowałam różnych szamponów i odżywek i nic nie dawało spektakularnego efektu. Uwielbiam go używać Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: pierwsze
  • 17 kwietnia 2012 o 23:32
    Nie!!
    Mam włosy blond rozjaśnione balejażem. Ten szampon niby miał być dla mnie, niestety. Być może sprawdza się u kobiet, które zafarbowały włosy na blond, ale dla naturalnego blondu to totalna porażka. - niewydajny, trzeba go nakładać pełnymi garściami 3 razy, żeby w ogóle objął wszystkie włosy - nie pieni się w ogóle, nie dochodzi do skóry głowy, nie myje w ogóle, włosy po nim miałam tak brudne, jakbym ich nie myła od 2 dni!!! Po prostu tłuste przy głowie, no koszmar! - spłukać go jest niemożliwością, włosy są "tępe", pozbawione blasku i od razu tłuste - rozczesywanie po nim jest mordęgą, po myciu miałam na głowie jeden wielki kołtun Nigdy nie widziałam tak złego szamponu. Nie wyobrażam sobie używania go dalej, skoro po jednym razie robi tyle krzywdy. Same zobaczcie - włosy u nasady wyglądają jak nieumyte. :/ Używam tego produktu od: już nie używam Ilość zużytych opakowań: jedno, ale nie będę dalej używać
  • 17 kwietnia 2012 o 21:26
    cudenko
    Uwielbiam go ma same plusy ! -swietny sklad -idealnie oczyszcza po innych naturalnych szamponach mam uczucie ze nie do konca myja mi wlosy -daje uczucie gladkosci bez obciazenia - mimo nauralengo skladu nie placze ! -nie wysusza a wedlug mnie nawilza Używam tego produktu od: ponad miesiac Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 15 listopada 2011 o 11:47
    Dobrze nawilża.
    Szampon dobrze nawilża suche włosy, dodaje im złocistego blasku ,a po dłuższym stosowaniu rozjaśnia naturalne blond włosy :) mnie po jakimś czasie zaczął je obciążac dlatego odejmuje jedną gwiazdkę.Wielki plus za brak parabenów i SLS :) Ogółem ; polecam ten szampon, bo robi zdecydowanie więcej niż tylko oczyszcza ;))) Używam tego produktu od: 3 lata Ilość zużytych opakowań: wiele