Avon Color Trend, Squeezie Lip Gloss (Wyciskany błyszczyk do ust)

tekla45
    14 października 2011 o 22:07
    wspomnień czar:)
    Podobnie jak inne wiżanki błyszczyk zakupiłam w gimnazjum, 1 klasa, to był mój pierwszy błyszczyk z Avonu:) Bardzo mile go wspominam, miałam truskawkę. Miał słodki smak i zapach, dobrze nawilżał, niestety drobinki brokatu wyraźnie wyczuwalne. Cena jak na kieszeń nastolatki. Gdyby się pojawił pewnie bym kupiła, z sentymentu. Używam tego produktu od: kiedyś Ilość zużytych opakowań: 1 małe
  • 19 grudnia 2010 o 14:51
    Uwielbiałam!
    Oj wspomnienia ;) Miałam wersję truskawkową jakoś na końcu gimnazjum/początku liceum czyli z 8 lat temu. Tubka z kulką była genialna, zapach i smak przepyszny, byłam od tego błyszczyka po prostu uzależniona, mogłam go nakładać co 5 minut ;) Niestety barwił usta na czerwono i miał dość sporo brokatu, więc średnio mogłam używać go w szkole, ale poza nią: hulaj dusza, piekła nie ma ;) Jeden z moich ulubionych kosmetyków w czasach, gdy byłam piękna i młoda ;) Używam tego produktu od: używałam jakieś 7-8 lat temu Ilość zużytych opakowań: jedno
    n89
    27 kwietnia 2008 o 18:19
    Miłe wspomnienie
    To był mój pierwszy błyszczyk Avonu, zamówiony po prostu od razu po zobaczeniu zdjęcia w katalogu. Byłam jeszcze w gimnazjum i jak każda nastolatka, wariowałam na punkcie wszelkich kolorowych tubek, błyskotek i owocowych zapachów. Zamówiłam dwa zapachy: truskawkę i brzoskwinię. Byłam z nich zadowolona: miały wspaniałe, w pełni oddane owocowe zapachy, ładnie lśniły na ustach. Były też wydajne, bo w tego co pamiętam, bardzo długo ich używałam i nie mogły się długo skończyć- a potwierdzeniem tego niech będzie to, że to były wtedy moje jedyne mazidła do ust(teraz to mam już pokaźną kolekcję:) ). Opakowanie zakończone kulką było bardzo wygodne i praktyczne, kulka nie zacinała mi się, a sam błyszczyk nie wylewał się z tubki. Z tego co pamietam, nie można go było jednak zbyt dużo nałożyć na usta, bo mógł się rozpływać poza ich kontur. Teraz raczej bym go nie kupiła, bo minął już mój zachwyt kosmetykami z brokatem(teraz przeszkadza mi on drapiąc w usta), ale wtedy bardzo przypadł mi do gustu. I stąd moja ocena. Używam tego produktu od:używałam chyba 4 lata temu(?) Ilość zużytych opakowań:2
    nri
    27 listopada 2007 o 23:34
    Szkoda, ze juz go nie ma
    Dostalam od kolezanki wersje arbuzowa. Blyszczyk pieknie pachnie, ma slodki smak, wygodnie sie go aplikuje, drobinki sa nienachalne. Minusem jest wydajnosc. Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: 1 (Watermelon)
  • 20 stycznia 2007 o 1:41
    Lubię ;)
    Chyba dawno go już nie produkują, ale ja swój jeszcze mam ;) Kupiłam kiedyś, gdy zobaczyłam u koleżanki. Ona miała truskawkowy, to ja sprawiłam sobie brzoskwiniowy ;) Pięknie pachnie i tak samo smakuje, drobinki brokatu ślicznie się mienią i wcale nie są wyczuwalne. Jak na błyszczyk to całkiem nieźle nawilża. Jedyne do czego mogę się przyczepić, to zacinająca się kulka. Nie kupię go znowu, no bo już nie jest dostępny ;) Używam tego produktu od: niepamiętnych czasów ;) Ilość zużytych opakowań: 1