Bourjois Coup de Theatre 2 in 1 (Tusz 2 w 1 wydłużająco-pogrubiający)

goia81
    19 września 2015 o 18:57
    to nie to
    Cóż to moje kolejne rozczarowanie tuszem do rzęs :/ Firankami nie zostałam niestety obdarowana więc ciągle szukam tuszu, który w magiczny sposób przemieni je coś fantastycznego. Jak dotąd to się nie udało, ale się nie poddaję :D Jeżeli chodzi o ten tusz to przyczepiam się do: - osypywania w ciągu dnia (nie ze starości) - rzęsy pomalowane w sposób naturalny a nie takiego efektu oczekuje - kolor brązowy jakiś taki DZIWNY, jasny Plusem może być fakt, że dobrze się zmywa. Więcej plusów nie pamiętam. Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 28 sierpnia 2013 o 22:24
    dobry do naturalnego makijażu
    + na rzęsach wytrzymuje cały dzień bez najmniejszego uszczerbku (po mniej więcej czterech miesiącach zaczął się osypywać, ale po takim czasie zazwyczaj wymieniam maskarę, więc tragedii nie było) + ma naprawdę wygodny aplikator, dzięki któremu tusz nie odbija się na powiece i łatwo można podkreślić nim nawet najmniejsze włoski +nie skleja rzęs! +/- z jednej strony faktycznie działa, bo trochę te rzęsy wydłuża i pogrubia, jednak jest to delikatny efekt, więc na dzień jest idealny, ale na wieczór niespecjalnie Zaznaczam też, że oceniam tusz, z którym miałam do czynienia jakieś 2 lata temu, kiedy to zaczynałam swoją prawdziwą przygodę z makijażem i w ogóle (stąd ten brązowy kolor maskary do moich jaśniutkich włosów, delikatny makijaż w szkole, te sprawy ;)), więc nie gwarantuję, że zachowuje się on tak samo. Używam tego produktu od: używałam dwa lata temu :) Ilość zużytych opakowań: jedna w kolorze brązowym :)
  • 7 sierpnia 2013 o 16:43
    Kiepski
    Nie spełnił moich oczekiwań. Efekt wydłużenia i pogrubienia jest bardzo zachowawczy, z pewnością dla fanek naturalnego makijażu. Rzęsy są jednak zbyt delikatnie podkreślone. Największym minusem tego produktu jest to, że pod koniec dnia osypuje się i zostawia ciemne plamy pod powiekami. Jedynym plusem może być wygodna szczoteczka, ale co z tego skoro tusz jest kiepski. Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: 1 niepełne
  • 6 stycznia 2013 o 21:43
    1 z najlepszych Tuszy!!!
    Uwielbiam ten tusz!!! Ale dłuższego czasu nie ma go w drogeriach. Bardzo mi go brakuje. Zalety: -śliczne opakowanie -boska szczoteczka:mała,elastyczna -ślicznie wydłuża i podkreśla rzęsy -daje bardzo naturalny efekt -trwały -wydajny -ma dobrą cene Ogólnie cudowny!!!
  • 21 grudnia 2012 o 16:16
    Bardzo sie lubimy
    Kupiłam kiedyś przez przypadek wersję brązową, teraz mam także i czarną. Plusy: - ciekawe kolory - łatwa aplikacja, jedna warstwa już jest wystarczająca - nie skleja rzęs, nie tworzy efektu kurzych łapek Minusy: - pod koniec dni sę trochę osypuje Używam tego produktu od: rok (na zmianę z innymi) Ilość zużytych opakowań: 2 - piszę słownie "DWA" bo cyferek wizaż nie rozpoznaje...