WIZAŻ logo

M.A.C. Small Angle Brush Pędzel do cieni i kresek ścięty 266

4,4 (9)
1 hit!

star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
star fullstar fullstar fullstar half fullstar empty
Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 8 marca 2023 o 9:43
    Bardzo precyzyjny
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktInna drogeria
    Pędzelek kupiłam do rysowania kresek eyelinerem w żelu. Jednak po jakimś czasie przerzuciłam się na produkty w pisaku a pędzelek zaczął mi służyć do pomału do brwi. I tutaj tez się sprawdził. Pędzelek jest cieniutki i jak nałożymy na niego tylko odrobine produktu to świetnie sobie radzi z każda kreską:)
    Zalety:
    • Cienki
    • Precyzyjny
    • Do kresek na powiece i pomady na brwi
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
  • 18 maja 2018 o 21:41
    Nie jestem w 100% zadowolona z jego włosia
    Kupi ponownieNie wiem
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Kupiłam ten pędzel już kilka lat temu. Polecany wszędzie i przez wszystkich jako ideał do robienia kresek. Ja jestem wielką fanką kresek i ściętych pędzli, więc nie mogłam go nie mieć. No i niestety nie jestem tak do końca zadowolona. Włosie jest (chyba) naturalne, dość twarde, nieco drapiące. Po jakimś czasie pędzelek się lekko rozcapierza i pojedyncze włoski wystają lekko na boki (nie że się odginają, ale jednak już ta ścięta część nie jest taka cienka) i przez to pędzel już nie maluje precyzyjnych kresek. No i wciąż to drapanie... Jeśli używam go z macowym żelowym linerem to zrobienie brzydkiej kreski jest w 90% pewne, bo te odstające z pędzla pojedyncze włoski też łapią produkt ze słoiczka i potem dodatkowo malują na powiece tam, gdzie nie chcę (nie wiem, czy to, co napisałam ma sens, ale na pewno wiecie jak to jest, jak pędzel ma odstające włoski, a powinien być idealnie ścięty - po prostu wszystko co się złapie na te odstające będzie przeniesione na powiekę też). Do brwi wciąż jest ok, odpowiednio twardy i zbity, ale do robienia kresek ja go jakoś super nie polecam, bo jest drapiący i się rozcapierza z czasem.
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
    27 października 2016 o 10:09
    Świetny
    Kupi ponownieNie wiem
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktInna drogeria
    Uwielbiam ten pędzel. Jest tak naprawdę wielofunkcyjny. Bajecznie rysuje kreski, ale też jest świetny do podkreślania brwi cieniem czy pomadą. Ładnie też wyrysowuje kontur ust i nakłada szminkę. Jest porządnie wykonany. Prałam go już wiele razy i włosie wraca do swojej formy. Nie gubi włosów i żaden z nich również nie odstaje. Cena wysoka, ale jakość znakomita. :)
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    21 listopada 2011 o 23:40
    BOSKI !!!!!!!!!!!
    Od kiedy używasz produktutydzień
    Nie wiem jak mogłam żyć i robić makijaż bez tego pędzelka on jest po prostu boski. Zrobienie nim kreski jest dziecinnie proste i niezwykle precyzyjne. Włoski zwarte i przycięte pod odpowiednim kątem. Mięciutki nie drażni powieki. Nadaje się zarówno do tuszu jak i cieni. Ze względu na cenę długo zwlekałam z jego zakupem ale na prawdę warto nie żałuję ani trochę wydanych pieniędzy. Udało mi się kupić w wersji limitowanej z śliczną brokatową rączką. Polecam każdemu kto się jeszcze zastanawia lepiej mieć jeden porządny pędzel niż kilka do niczego ...
  • 21 listopada 2011 o 16:13
    Inwestujcie w dobre pędzle - WARTO!
    Kupi ponownieTak
    Od kiedy używasz produktunie określono
    GENIALNY! Wszystkie pędzle MACa są idealne i warte swojej ceny! Ich jakość jest świetna, a jeśli będzie się o nie dbało, posłużą latami. + wysoka jakość włosa i precyzja wykonania - używam go od kilku lat i się nie "roztapierza" ,puszy, itp. + włoski się nie łamią, nie odstają na boki + pędzel nie gubi włosków + po latach ma taki sam kształt jak w momencie zakupu malutki - jest taki, że logo MACa i nr. pędzla z czasem się ścierają, ale mam PATENT i sposób na to; MALUJĘ BEZBARWNYM LAKIEREM obszar, na którym jest napis i problem z głowy:) 266 posiada naturalny włos, nadaje się zarówno do aplikacji pudrowych produktów jak i tych o cięższej konsystencji, choć w przypadku linerów w żelu bardziej nadaje się do tego 263, który jest identyczny z tą różnicą iż posiada syntetyczne włosie, które jest bardziej zwarte, sprężyste, plastyczne i łatwiejsze do czyszczenia produktów z kremowej konsystencji. *********> Dla osób, które dopiero budują swoją KOLEKCJĘ PĘDZLI MACa, jako pierwszy zakup polecam 266. Z czasem można kupić 263, generalnie będziecie mogły łatwo dostrzec różnicę w używaniu pędzli, niby takie same, ale używa się ich w trochę inny sposób z innymi produktami lepiej współgrają itp Używam tego produktu od: kilku dobrych lat Ilość zużytych opakowań: mam tylko jeden 266

Zobacz także inne Pędzle do oczu

szukaj