Pędzle do oczu

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
    Ann9555
    22 lutego 2023 o 11:53
    Nie wyobrażam sobie bez nich makijażu oka
    Zestaw prezentuje się super. Wykonanie naprawdę niczego sobie. Pędzle mają wygodne kształty i mega miekkie włosie, które nie zniekształca się i nie wypada po umyciu. Bez problemu jesteśmy z nimi w stanie wykonać niejeden nawet najbardziej precyzyjny makijaż. Użytkuje je już naprawdę bardzo długo i nic się z nimi nie dzieje. Polecam.
  • 17 lutego 2023 o 10:02
    Zestaw pędzli
    DOSTĘPNOŚĆ – najłatwiej kupić online, stacjonarnie nie widziałam nigdzie OPAKOWANIE – pędzle przychodzą zabezpieczone, w folii oraz kartonowym pudełeczku SZATA GRAFICZNA – są bardzo estetyczne, eleganckie, #instafriendly JAKOŚĆ WŁOSIA – bardzo miękkie, przyjemne dla cery TRWAŁOŚĆ – używam je od dłuższego czasu, myłam je i nie zauważyłam niczego niepożądanego EFEKT – jest pod wrażeniem tych pędzli, bo po pierwsze – mają opis, który pędzel służy do czego; do tego są łatwe w utrzymaniu higieny, nie odkształcają się, nie gubią włosia, są miękkie, a makijaż (szczególnie oka) może być bardzo dokładny i precyzyjny ZESTAW – zestaw 15 pędzli umożliwia wykonanie pełnego makijażu, a ich zakup jest w korzystnej cenie PODRÓŻ – nie sprawdzałam CENA – ok. 90 zł
    Zalety:
    • zestaw
    Wady:
  • 25 lipca 2022 o 0:08
    Najlepsze do oczu!
    Poszukiwałam w miarę taniego zestawu pędzli wyłącznie do malowania oczu. Nie chciałam się bawić w kupowanie pojedynczych sztuk, ponieważ zajęło by mi to za dużo czasu aby znaleźć te idealne i za dużo pieniędzy. Zestaw zakupiłam w drogerii internetowej. Są dostępne w większości sklepów online tego typu. Za 15 pędzli zapłaciłam w promocji około 55 zł. W zestawie są 2 sztuki pędzli do korektora, 6 sztuk pędzli idealnie nadających się do blendowania, 4 płaskie pędzle do nakładania cieni, szczególnie brokatowych oraz 3 nadające się do brwi i eyelinera. Uważam, że ten zestaw jest idealnie skomponowany, jest odpowiednia różnorodność pędzli, które idealnie nadają się do makijażu nie tylko dla osób doświadczonych. Sama nauczyłam się na nich w końcu poprawnego makijażu. Włosie jest miękkie, gęste. Mam już je ponad rok i jestem nimi zachwycona. Stan ich po częstym myciu jest zadowalający. Włosie w minimalnej ilości się rozstrzępiło. Pędzle do blendowania sprawdzają się idealnie, świetnie współpracują z cieniami i potrafią rozetrzeć nawet najcięższy produkt. Pędzle do brwi i kresek są w miarę precyzyjne, jak dla mnie delikatnie za grube i dla chcących naturalnego efektu. Trzon po roku jest w świetnym stanie, różowa farba wcale nie schodzi, napis jest w takim samym stanie gdy je kupiłam a metalowa część jest w nienagannym stanie. Jestem pewna, że gdy tylko ekstremalnie je zniszczę kupię następne opakowanie, a to jeszcze długo potrwa.
    Zalety:
    • jakość
    • trwałość
    • precyzyjność
  • 18 lutego 2022 o 15:11
    Dobre pędzle
    Wszyscy mają Jessup mam i ja. Sięgnęłam po ten zestaw ze względu na dużą ilość pędzelków do oczu i wszystkie spisują się świetnie. Wyglądają bardzo ładnie, wręcz luksusowo. Nie rozumiem tylko dlaczego spora ilość osób uważa, że są tanie, według mnie kosztują dosyć sporo przynajmniej na polskich stronach, nie wiem nie patrzyłam na Aliexpress skąd są znane, bo trzeba długo czekać na przesyłkę, a mi zależało na już. Pędzle są bardzo dobrze wykonane, włosie nie wyłazi, nie rozkręcają się trzonki, pod wpływem wody i detergentów podczas mycia nic się z nimi nie dzieje. Włosie jest mięciutkie, bardzo przyjemne dla skóry. Jedynie mam zastrzeżenia do płaskich pędzelków typu 322 Brow liner lub 317 Wing Liner - są za szerokie, mało precyzyjne, szczególnie ten do brwi.
    Iccgk
    8 grudnia 2021 o 9:14
    Bardzo dobry zestaw
    Pędzle są bardzo dobrej jakośći, włosie miękkie, ale zbite, przez co z łatwością blenduje się nimi cienie. Trzonki wysokiej jakości, pomimo kontaktu z wodą wciąż wyglądają bardzo dobrze. Jedynie "brow liner" nie nadaje się do brwi, jest zbyt gruby. Mimo wszystko bardzk polecam zestaw.
    • Design produktu

Zobacz także inne Pędzle do oczu