Pędzle do oczu

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 3 kwietnia 2020 o 20:33
    Cudeńko
    Kreskę eyelinerem robię praktycznie codziennie od 6-7 lat. Najpierw zaczynałam od eyelinerów w kałamarzu, potem przeszłam na te w pisaku z gąbeczkową końcówką, następnie na te w słoiczkach używając skośnych pędzelków, przeszłam znów na pisaki ale tym razem z pędzelkową końcówką aż teraz, dzięki temu pędzelkowi znów wróciłam do produktów z słoiczku. Mam opadającą powiekę i na codzień noszę okulary. Wcześniej malując kreskę trochę za bardzo zasłaniałam oko przez co zdarzały mi się niedociągnięcia lub wsadzenie pędzelka w oko... Pędzelek z Inglota jest super precyzyjny mimo, że na pierwszy rzut oka tak nie wygląda. Za pierwszym razem dziwnie mi było nim malować ale po tygodniu tak się przyzwyczaiłam, że nie wyobrażam sobie inaczej malować kreskę. Minusem na pewno jest bardzo cienki trzonek, mam drobne dłonie jednak wolałabym lepiej czuć go w dłoni. Przy praniu nic się nie rozczapierza, a nie traktuję go ulgowo. Bardzo długo czaiłam się na pędzelek z Inglota, a on okazał się strzałem w dziesiątkę. Jest super precyzyjny, a moje kreski wzbiły się na wyższy poziom. Nie żałuje ani złotówki!
    Zalety:
    • precyzyjny
    • przyjemne włosie
    • nie rozczapierza się
    Wady:
    • zbyt cienki trzonek
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
    mikia20
    14 grudnia 2016 o 22:35
    Żaden inny
    Pędzelek kupiłam w Inglocie razem z ichniejszymi żelowymi konturówkami w słoiczkach. Świetny duet. Pędzelek nie ma dla mnie żadnych wad - idealnie wyprofilowany, odpowiednia grubość i gęstość. Fakt, nie zrobimy nim super cieniutkiej kreski, ale na to się nawet nie porywam. Włosie sztywne, ścięte w piramidkę, kocia kreska to żadnen problem. Używam go wyżej wymienionych konturówek, cieni w musie z Bell Hypoallergenic, Maybelline Tattoo - z każdym współpracuje świetnie. Pomimo częstego mycia (i to intensywnego) pędzelek nie stracił kształtu ani włosków. Rączka dalej elegancka z napisem. Zastanawiam się, czy nie zainwestować w drugi, bo ten zbyt często jest używany i nie nadążam z czyszczeniem. Cena wyższa, ale na lata. Polecam bardzo.
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
  • 26 października 2015 o 12:53
    Najlepszy do eyelinera
    Pędzel jest po prostu idealny do eyelinera. Można nim wykonać zarówno cienkie jak i grubsze kreski. Cienkie jednak wymagają trochę precyzji. Pędzelek na początku wydawał mi się straszny, jednak po kilku aplikacjach, przyzwyczajeniu się do kształtu oraz nauczeniu trzymania się go w ręku - stwierdzam, że jest najlepszy jaki miałam. Wystarczyło tylko trochę cierpliwości. Włosy prawdopodobnie się rozwarstwiają po jakimś czasie (tak mówiła Pani ze stoiska Inglot), ale to "zmęczenie materiału" i po dłuższym czasie po prostu następuje zużycie. Ja swój używam ponad miesiąc dzień w dzień i jest ok. Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 19 maja 2014 o 12:19
    Całkiem fajny
    PLUSY: - pędzel jest dobrze wykonany, trwały - można zrobić nim precyzyjną kreskę MINUSY: - używanie go moim zdaniem wymaga wprawy ; trzeba przyzwyczaić się do specyficznego kształtu pędzelka - po jakimś czasie włosie się rozwarstwia Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: jedna sztuka
    stillka
    1 marca 2013 o 16:30
    Calkiem fajny pedzel
    Kupilam ten pedzel za namowa pani w Inglocie, jako pedzel dla osob poczatkujacych z malowaniem kresek. Wczesniej uzywalam tylko kredek, teraz przyszla pora na eyelinery w kremie, no to zameldowala sie potrzeba pedzla. Mam ten i 31T tez Inglota. Pedzelek jest w miare cienki, elastyczny, miekki. Nie podraznia powieki, rysuje cienkie kreski. Nie gubi wlosia. Spelnia swoje zadanie :) Co mnie wkurzylo, ze szybko sie rozcapierza i raptem po 2 miesiacach uzytkowania jakies pojedyncze wloski odstaja, za to odjelam jedna gwiazdke. +cienki i precyzyjny + faktycznie fajny dla osob poczatkujacych + rysuje ladne cienkie kreski + nie gubi wlosia - dosc duzy minus za rozwarstwianie sie wlosia ogolnie jestem zadowolona i uzywam go na zmiane z pedzlem 31T :) Używam tego produktu od: dwoch miesiecy Ilość zużytych opakowań: jeden pedzel

Zobacz także inne Pędzle do oczu