Pędzle do oczu

Design produktu:
    missimo
    2 marca 2019 o 7:57
    Kreska bez problemów
    Tak jak preferencje wśród konsystencji eyelinerów każdy ma inne, tak samo jest z pędzlami do nich. Niektórzy wolą te skośne jak do brwi, a niektórzy cienkie jak Inglot 23T. Ja sama zawsze preferowałam skośne, ale stwierdziłam, że pora coś zmienić w moim życiu i nie żałuję, bo ten pędzel sprawdza się perfekcyjnie. Testowane z Mac Fluidline. Cena to 27zł, czyli nie za dużo, nie za mało. Patrząc na ilość włosia to może się to zdawać cena kuriozalna, ale zdecydowanie warto, bo pędzel sprawdza się bez zarzutu. Narysowanie kreski zajmuje mi dosłownie minutę, dwie i nie muszę nanosić żadnych poprawek. Pędzel jest idealnej grubości. Rysuje kreskę cienką, ale nie za cienką i co najważniejsze precyzyjną. Nie tworzy żadnych poszarpanych linii. Jeśli chcemy coś poprawić to też bez problemu tym pędzlem to osiągniemy. Także wszelkie skosy i "skrzydełko" eyelinera narysowane jest bezboleśnie i przede wszystkim szybko. Świetna jakość włosia oprawiona jest w naprawdę porządną i wygodną rączkę także mam nadzieję, że pędzel posłuży mi na długo. A nawet jeśli nie, to i tak kupię kolejny, bo odmienił moje eyelinerowe życie.
    Zalety:
    • świetna jakość wykonania rączki i włosia
    • rysuje kreskę szybko, precyzyjnie, gładko
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
  • 7 listopada 2013 o 22:10
    Idealny do kresek
    Pędzelek jest wykonany z dobrej jakości włosia syntetycznego - taklon, jest elastyczny, ale nie rozjeżdża się na powiece. Pomaga precyzyjnie narysować kreski, od tych cienszych, po takie baaarddzo wyraziste :) Malowanie ogonka kreski równiez idzie gładko. Używam go i do aplikacji żelowych linerów i do płynnych (płynne linery niestety nie zawsze mają dobre aplikatory ;) ). Nie odkształca sie po czyszczeniu. Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedna sztuka
  • 4 października 2013 o 19:48
    Cieniutki i odpowiednio sprężysty - w sam raz :)
    Pędzelek polecono mi na kursie wizażu. Kupiłam i nie żałuję! Jest super! Bardzo dobrze się sprawdza do malowania kresek (szczególnie do eyelinera w kamieniu)oraz do aplikowania cieni w kąciku oka. Początkowo miałam jeden, ale w zawodzie wizażystki taki pędzelek(podobnie jak pędzelek 31T) zawsze się do czegoś przyda, dlatego dokupiłam drugi :) POLECAM! Używam tego produktu od: 1 roku Ilość zużytych opakowań: 2 (zawsze mam zapasowy w razie potrzeby)
    proszep
    8 września 2013 o 14:28
    Nie szukam dłużej
    Używam w duecie z eyelinerem Bobbi Brown (od początku mojej przygody z firmą BB). Pędzel jest jak nowy. Myję go po każdym użyciu (wiadomo, że nie da się nałożyć żelowego eyelinera pędzlem z zaschniętym produktem) i w ogóle się nie rozczapirza. Jest dobrze wykonany, nie zgubił ani włoska. Włosie ma idelną grubość i sprężystość. Podoba mi się też rączka, numer pędzla nie ściera się. Co najważniejsze - 23T pozwala na namalowanie doskonałych kresek! Jeśli chcę chcę - cienkich jak pajęcza nić, a jeśli mam inny feeling - grubych nad zewnętrznym kącikiem oka. I nigdy nie naciągam powieki, bo tym pędzelkiem naprawdę łatwo dostać się wprost między rzęsy. Świetnie się nim pracuje, trzeba balansować, eksperymentować z naciskiem, znaleźć optymalny. Nadaje się też do nakładania kremowego korektora w malutkich punkcikach. Nie szukam innego, bo po co? Używam tego produktu od: dwóch lat Ilość zużytych opakowań: jeden pędzel
    eLAeM
    24 maja 2013 o 2:30
    ten pędzel to porażka :( Niewyobrażalnym wydaje mi się sklejanie profesjonalnego pędzla do linera na końcówkach włosków klejem! Po pierwszych kilku użyciach zupełnie się rozczapierzył, a klej, który miał je trzymać w ryzach zniknął ;] odstające włoski poucinałam przez co stał się chudszy, ale do malowania nadal się nadaje. nie oznacza to jednak, że pracuje się nim komfortowo.. Włosie jest elastyczne, ale za długie. Żmudna, żmudna praca... Szkoda Używam tego produktu od: 4 lat Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego

Zobacz także inne Pędzle do oczu