Pędzle do oczu

Avon Ścięty pędzelek do precyzyjnej aplikacji eyelinera

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 18 maja 2022 o 23:40
    Dobry pędzel
    Produkt zakupiony kilka lat temu u konsultantki jest solidnie wykonany odpowiednio ścięte miękkie nylonowe włosie rączka pędzelka jest odpowiedniej długości bardzo dobrze się nim pracuje pomimo iż trudno jest mi pracować z eyelinerami które niespecjalnie ze względu na trudną ich aplikacje i wymagana wyprawę
    Zalety:
    • Dostępność
    • Solidnie wykonany
    • Odpowiednio ścięte miękkie włosie
    • Rączka pędzelka odpowiedniej długości
    • Bardzo dobrze się nim pracuje
    • Bezproblemowy w utrzymaniu w czystości
  • 12 sierpnia 2019 o 15:04
    Dla mnie nie tylko do eyelinera..
    Zamówiłam ten pędzelek już kilka lat temu skuszona promocją i nie licząca na jakiś szał z jego strony. Używając to doświadczyłam bardzo miłego zaskoczenia pędzelek jest bowiem rewelacyjny! Zacznę od tego, że jego rola u mnie nie skończyła się tylko na nakładaniu eyelinera. Wspaniale sprawdza się też przy malowaniu brwi oraz przy nakładaniu na brwi henny. Jest mega precyzyjny i wygodny. Używam go od kilku lat i nadal nic się z nim nie dzieje, mimo że jestem zapomninalska i nie raz zostawiłam na nim hennę która zaschnięła - nic mu nie zaszkodziło.
    Zalety:
    • wygodny,
    • precyzyjny,
    • wytrzymamy,
    • nadaje się również wspaniale do malowania brwi, nakładania henny
    • chyba jest nie do zdarcia;)
    • tani jak na swoją jakość
    Wady:
    • ideał bez wad ;)
  • 30 marca 2019 o 10:18
    Jeden z ulubionych
    Pędzli z avonu mam już w swojej kolekcji kilka. Każdy bardzo dobrze się sprawdza ale ja to mam tak że jeśli są do czegoś przeznaczone to używam do czego innego. Niby eyeliner w słoiczku mam ale używać go nie lubię, korzystam więc z niego różnie, czasem do linera, czasem do obrysowywania korektorem brwi, czasem do ust. Jest świetny, delikatny ale precyzyjny. Nie jest twardy ale nie sprawia że produkt z pod niego ucieka.
    Zalety:
    • precyzyjny
    • miękki
    • wygodny w używaniu
    • nie rozmazuje produktu
    • dostępność w każdym katalogu
  • 3 maja 2018 o 19:29
    Przydatny pędzelek:)
    Pędzelek kupiłam ponieaż mam eyliner w słoiczku ale nadaje się również do aplikacji cieni do brwi. Bardzo dobrze wykonany, włosie nie drapią i nie podrażniają oczu, wygodny w użyciu i nie niszczy się po wielokrotnych myciach bardzo przydatny produkt i nie zniszczalny.
    Zalety:
    • wygodny w użyciu
    • dobrze wykonany
    • nie niszczy się po myciu wodą
    • nie drapie
    • nie podrażnia oczu
  • 1 listopada 2017 o 5:50
    Ok
    zakupiłam ten pedzel do przetestowania. Jest to ściety pedzel do aplikacji eyelinera. Wykonany ze sztucznego włosia. Ja natomiast uzywam go do alipkacji pomady do brwi lub pudrów do brwi i sprawdza mi się swietnie. Uzywałam go ten do robienia kresek eyelinerem i tez jest ok. lecz czesciej go uzywam własnie do brwi bo sprawdza mi się swietnie. Jestem zadowolona z tego produktu długość i sztywnosc włosia jest w sam raz.
    • Design produktu

Zobacz także inne Pędzle do oczu