Herbal Essences Niech kolor będzie z Tobą [Ignite my Color, Color me Happy] Conditioner Odżywka rozświetlająca kolor

demz
    24 grudnia 2013 o 13:51
    Piękny zapach
    Nie używam odżywek, ale używałam z mamą. Kupiła razem z szamponem. Szampon bardziej mi się spodobał. Oba produkty i ogólnie Herbalki wg mnie mają prześliczne, świeże, orzeźwiające zapachy, które zostają na włosach. Nie zauważyłam specjalnej pielęgnacji po tej odżywce. Bardzo fajne otwieranie i zamykanie butelki. Pomysłowe, kontrolujemy ile produktu wyciskamy. Opakowanie bardzo poręczne. Używam tego produktu od: lata Ilość zużytych opakowań: wiele
    cedrowa
    21 maja 2013 o 23:25
    nigdy więcej
    Dlaczego tak jest że jak coś jest dobre, szybko się kończy, a jak złe to wykończyć się nie da? :D Odżywkę męczę (nie tylko ja, mama też) już chyba z pół roku. Mam włosy mocno porowate, zniszczone po wielkokrotnych farbowaniach, przetłuszczające się (z góry szybko przetłuszczające się, a suche na końcach). Do tej suchości, zwłaszcza na dzień drugi, przyczynia się jedwab, którego nie znoszę, zwłaszcza w kosmetykach do włosów. Odżywkę nakładam od połowy długości włosów i trzymam ją dosyć krótko; tak aby coś zdziałała z włosami, jednocześnie niezbyt długo aby też ich nie przetłuścić. Ostatecznie zmywa się raz lepiej raz gorzej, czasem się zdarza że po dobrym wmasowaniu we włosy nie wszędzie ona działa. Nie zauważyłam aby łuski włosa zostały domknięte, jakie były przed umyciem, takie są po, muszę wspomagać się olejkiem bez spłukiwania, aby moje włosy wygładzić. Odżywka pozornie pod prysznicem dawała wrażenie że włosy ujrzmiła i wygładziła, czyli przygotowała je do dalszej stylizacji; włosy bardzo ciężko się rozczesują, a gdybym nałożyła odżywki więcej, wówczas smalec miałam pod koniec dnia. Włosy są tępe, na połysk uwagi nie zwróciłam, ale mogę powiedzieć, że dnia następnego tym bardziej (przez jedwab w składzie) nie mogłam swoich włosów rozczesać. Według mnie ta odżywka jest tragiczna. Gwiazdki otrzymuje za zapach, cenę i praktyczne opakowanie - można wykończyć kosmetyk do końca.. Tylko kiedy on się skończy skoro stosowany jest niemal codziennie? Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: jedno w trakcie i końca nie widać
    Rudax
    21 maja 2013 o 22:41
    Do zniszczonych włosków :)
    Zapach tej odżywki jak i szamponu z tej serii baaardzo miło mi się kojarzy, toteż dzisiaj na zakupach bez namysłu wrzuciłam tą parę do koszyka. Wcześniej używałam odżywki garniera z awokado i karite oraz szamponu timotei róża z jerycha, ale niestety. Fryzjerka-idiotka zniszczyła mi włosy nakładając na mój bardzo jasny blond rozjaśniacz z 12% oksy, więc muszę przerzucić się na coś, co zabezpieczy mi włosy. Od szamponu oczekuję MYCIA i ten szampon myje. Odżywka ładnie wygładza włosy, nawilża je, sprawia że się nie puszą, wystarczy wysuszyć i jest ładnie. Nie wiem czy ma jakieś silikony, nie sprawdziłam, ale wydaje mi się że ma i bardzo dobrze, bo zabezpieczy mi włosy przed dalszymi uszkodzeniami. No i zapach... Cena też na plus, 1,95 Euro. Czyli około 8 zł. W Polsce dawno ich nie widziałam. Używam tego produktu od: używałam w 2010r. i używam teraz Ilość zużytych opakowań: Dużo, oj dużo...
  • 4 listopada 2012 o 11:52
    Moje najulubieńsze
    Podobnie jak szampon z tej serii odżywki używam od zawsze i będę ją używać na zawsze. Zapach cudowny, włosy łatwo się rozczesuje po umyciu, a kiedy wyschną są delikatne i miękkie w dotyku. Konsystencja też jest fajna, bo nie za rzadka, ani nie za gęsta, co pozwala na precyzyjne dozowanie ilości kosmetyku. Podobno w Pl są, albo zostały już one wycofane, jednak w UK są w każdej drogerii i mają się dobrze, także nie grozi mi przymusowa rezygnacja z nich:) Używam tego produktu od: 5 lat Ilość zużytych opakowań: bardzo wiele
  • 14 stycznia 2012 o 20:44
    Fajna
    Używałam tej odżywki dawno temu, ale była dość dobra. Miałam wtedy rozjaśniane włosy. -gęsta konsystencja -zapach -cena -kolor moich rozjaśnianych włosów rzeczywiście odżył -włoski miałam gładki i miękkie, dobrze się rozczesywały Kiedyś do niej wrócę:)