Bazy do przedłużania paznokci

Killys
Killys Klej do Paznokci Różowy z Pędzelkiem 7 g

• 5 marca 2025 o 0:20
    Klej do sztucznych paznokci
    Okazji mam całe mnóstwo i nie ma powodu, aby ich nie mieć do ładnie wyglądających paznokci.Uwielbiam olśniewająca Pazy :) To moja subiektywna opinia, ponieważ nigdy wcześniej nie miałam powodu, aby robić sobie sztuczne paznokcie, więc i ten klej to mój pierwszy kosmetyk tego typu. Obecny brzydki stan moich paznokci zmusił mnie, aby zrobić sobie sztuczne paznokcie, stąd też potrzeba zakupu dedykowanego produktu. Na zakupach w Drogerii Rossmann zauważyłam w atrakcyjnej cenie ten klej do paznokci i od razu postanowiłam go kupić. Bardzo podoba mi się czytelna etykieta, solidne dodatkowe zabezpieczenie w szczelnym opakowaniu, co w tym przypadku jest bardzo ważne. Buteleczka zawiera sporo produktu, a aplikator jest precyzyjny, smykły, aby dokładnie nałożyć produkt, który jest wydajny, to dlatego, że wystarczy kropelka kleju na mój naturalny paznokieć , zaś drugą kroplę rozprowadzam bardzo ostrożnie na sztucznym paznokciu i to ze szwajcarską precyzją. P. S. Osobiście dla mnie przebieg nakładania jest emocjonująco - uspokajający. Co następnie - po prostu trzeba skleić i lekko docisnąć przez ok. 5 sekund. Klej mocno trzyma, naprawdę mocno, a ja cieszę się pięknymi paznokciami przez kilka następnych dni. Ten klej jest odnośnikiem dawnej reklamy - co kropelka sklei sklei....i tu Wam moi Mili wytłumaczę , że ja po LUDZKU(bez rękawiczek)sprzątam, myję naczynia, myję owocki, obieram i kroje warzywa, a i tak ten klej trzyma paznokcie na tzw. Mur Beton. Nie mam porównania, bo dla mnie odpowiada pod każdym względem, ale to mój jedyny i pierwszy produkt tego typu i spełnia obietnice producenta marki Killys. Na pewno kupię ponownie. Świetny.
    Zalety:
    • Dostępny w Drogeriach Rossmann
    Rossi95
    3 marca 2025 o 11:25
    Mega mocy klej
    Przypadkiem trafiłam na ten klej w Rossmanie,był w dość przystępnej cenie więc kupiłam.Klej jest bardzo mocy,wyposażony jest w cienki pędzelek,bardzo łatwo nim skleić sobie włosy,trzeba uważać na ubrania mi skapnął na spodnie,niestety spodnie do wyrzucenia,ciężko go otworzyć przy kolejnym użyciu,bardzo śmierdzi,plus to że mega mocno trzyma.Raczej nie kupię ponownie.
    Zalety:
    • mega mocno trzyma
    • cena na promocji
    Wady:
    • strasznie intensywny zapach(śmierdzi)
    • latwo nim się pobrudzić
    • gdy skapnie na ubranie to ubranie do
    • wyrzucenia
    Xyzxfff
    3 kwietnia 2024 o 23:28
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Użyłam ten klej może z 4 razy i po każdym razie czyściłam tam gdzie się zakręca klej żeby nie było problemu z otwarciem, chciałam go użyć przed chwilą klej jakoś magicznie zakleił mi opakowanie.
    Wady:
    • Zazwyczaj schodzą i tak paznokcie, opakowanie do kitu
    vviciu
    20 stycznia 2024 o 17:48
    Zniekształcenie płytki
    Mocny klej do paznokci z pędzelkiem zapewniający doskonałą przyczepność to produkt, który w moim przypadku okazał się być poważnym rozczarowaniem. Przeznaczony do przyklejania paznokci, klej ma być szybkoschnący i bardzo trwały, co z pewnością jest istotne dla użytku profesjonalnego. Niestety, moje doświadczenia z tym klejem były negatywne. Mimo jego przyczepności, klej sprawił, że moja naturalna płytka paznokcia uległa zniekształceniu, pozostawiając ją w stanie różnym od tego, który pamiętałam. Nawet jeśli klej nie trzymał tak źle, jak oczekiwałam, szkody, jakie wyrządził moim naturalnym paznokciom, sprawiły, że całe doświadczenie staje się nieśmiesznym żartem. Nie polecam tego kleju tym, którzy cenią zdrowie i kondycję swoich naturalnych paznokci. Ryzyko związane z ewentualnymi uszkodzeniami, jakie może spowodować, przewyższa korzyści wynikające z jego szybkoschnącego i trwałego działania.
    harley_
    13 stycznia 2024 o 23:27
    Koszmar
    Używa od:próbka
    Jeszcze nigdy nie trafiłam na taki kosmetyczny bubel, jak ten klej do paznokci. Buteleczka z pędzelkiem jest w mojej opinii bardzo złym rozwiązaniem dla tego typu produktu. Pędzelek jest cieniutki, klej jest lejący i ciężko nałożyć go na paznokcie, nie robiąc sobie przy tym krzywdy. Jako, ze składem to jest praktycznie zwykła kropelka, latwiej byłoby to nałożyć w taki właśnie sposób, jak kropelkę. W efekcie nieudanego zabiegu przyklejenia paznokci, klej zostawił ślady na meblach i skórze. Paznokieć odkleił się po kilku minutach. Uważajcie, jeśli wam się wyleje - potrafi parzyć, palić materiały i jest bardzo duszący. Jeśli komuś przyszedłby taki głupi pomysł użycia tego jak mi, nie popełniajcie moich błędów, załóżcie rękawiczki i róbcie to najlepiej na kostce brukowej. Moc kleju oceniam na 5 - ale nie do paznokci, a wszystkiego dookoła.