Vichy Oligo 25, Krem do cery normalnej i mieszanej

Loyd
    28 stycznia 2014 o 10:11
    Ni cholera
    Krem przeznaczony jest do cer mieszanych.... Czemu zostawia więc tłustawo klejący filtr?! Zalepia i zapycha. Owszem nawilża ale wiecej czyni szkody niż pożytku. Nie jest to wysoka półka ale przecież nie jest też najtańszy. Jeśli ten krem nie jest dla Ciebie komfortowy cenowo. Nie kupuj. Kup tańszy. Niestety to jest produkt dla cer suchych. Ewentualnie. Nie jest też do cery dojrzałej. (Chyba został
    domi7ks
    30 marca 2010 o 14:00
    ujdzie w tłumie :)
    Dostałam kiedyś ten krem od mojej chrzestnej, która kupiła sobie, ale z racji tego, że ją po nim wysypało więc podarowala go mnie. Kilka lat temu sama nie zakupiłabym tak drogiego kremu. Poza tym był to mój pierwszy produkt Vichy. Z tego, co pamiętam to krem był bardzo wydajny- miałam go gdzieś około roku. Zapach śliczny i delikatny. Bardzo łatwo się wchłaniał i miał bardzo delikatną oraz taką dość płynną konsystencje. Jednak nic specjalnego nie robił z moją cerą. I sie bardzo dziwiłam, że taka cena a produkt całkowicie przeciętny. Jednak za zapach duży plus :) Używam tego produktu od:jakis czas temu Ilość zużytych opakowań:1
  • 30 marca 2010 o 12:51
    Na wiosnę i lato ok
    Krem sam w sobie jakiś zły nie jest. Jeśli chodzi o mnie, mam cerę mieszaną, strefa T błyszczy się u mnie dość szybko, natomiast policzki i reszta skóry wymaga konkretnego nawilżenia. Krem dobrze matuje i za to ma u mnie wielkiego plusa. Niestety jeśli chodzi o jakiekolwiek rozświetlenie czy nawilżenie, no to niestety niezbyt sobie radzi.. Podoba mi się w nim to, że jest lekki, szybko się wchłania, nie zostawia tłustego filmu. Moim zdaniem idealny na wiosnę i lato. Krem pięknie pachnie, opakowanie typowe dla vichy - klasyczne, przyjemne. Brakuje mi jednak nawilżenia nie wspominając o obiecanym rozświetleniu:) Jeśli chodzi o stosunek ceny do jakości - cóż, moim zdaniem nie wart swojej ceny. Znam podobne kremy o połowę tańsze, więc raczej nie skuszę się na ponowny zakup. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    zvezda
    16 marca 2010 o 16:15
    Jest OK
    Krem ma bardzo lekką konsystencję. Wchłania się do matu, przyzwoicie nawilża skórę. Stanowi dobrą bazę pod makijaż. Mógłby troszkę lepiej nawilżać, ale jako krem na dzień moim zdaniem jest świetny.Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2
    Lusi80
    16 października 2009 o 0:47
    TAK
    Dla mojej mieszanej cery ten krem jest idealny, próbowałam wiele innych i w końcu zawsze wracam do tego. Ma bardzo delikatną, wręcz wodnistą konsystencję, pięknie pachnie, wchłania się błyskawicznie i nie pozostawia tłustej warstwy. Idealny pod makijaż. Używam tego produktu od: 1,5 roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie 4