Tigi Bed Head, Foxy Curls, Frizz Conditioner Odżywka do włosów kręconych

• 27 sierpnia 2014 o 22:41
    Produkt warty swojej ceny
    Kupilam ta odzywke kilka tygodni temu. Poczatkowo nie bylam pewna czy sprawdzi sie na moich delikatnych przetluszczajacych sie wlosach ktore latwo jest obciazyc. Efekt juz popierwszym uzyciu pozytywnie mnie zaskoczyl. Mam krecone, przetluszczajace sie u nasady i bardzo suche, puszace sie i lamliwe na koncach wlosy sredniej dlugosci. Ciezko jest mi dobrac kosmetyki ktore nawilza odpowiednie partie, jednoczesnie nie obciazajac calej fryzury :) Mysle ze spora czesc posiadaczek kreconych wlosow boryka sie z takimi problemami. Odzywka TIGI nawilza kocowki w taki sposob ze wlosy ukladaja sie w ladne fale sa blyszczace ale nie przyklapniete. Dodatkowy plus za super zapach i wydajnosc. Do kompletu dokupilam niedawno szampon TIGI dodajacy objetosci - mysle ze te dwa kosmetyki swietnie sie rownowaza i jak narazie jestem zadowolona z efektu- polecam wszystkim o delikatnych kreconych wlosach :) Używam tego produktu od: prawie 3 miesiace Ilość zużytych opakowań: 1- 200 ml
  • 17 lutego 2013 o 21:39
    jeden z ulubionych
    Całą serię kupiłam pod namowami koleżanki i się nie zawiodłam. Niesamowity zapach- czuć go niemal w całym domu. Ale co do tego nawilżania- cudów nie robi. Jest owszem dobry dla przesuszonych włosów, ale nie oszukujmy się, że wystarczy. Ja mam akurat bardzo zdrowe, grube i lśniące włosy i uzywam tej serii w sumie dla podkreślenia moich loków i jak narazie jestem zadwolona. Uzywam go naprzemian z innymi szamponami stąd jak narazie zuzyte jedynie jedno opakowanie. PS- kolor pochodzi z ferii i jest to Plum Power :D Używam tego produktu od: roku prawie Ilość zużytych opakowań: jedno całe
    locko
    22 stycznia 2013 o 22:55
    Pieknie pachnie i pielegnuje loczki
    Ach te loczki! Pusza sie, nie sluchaja, wymagaja specjalnego ciecia. Zaniedbane - dodaja wlascicielce lat. Foxy Curls to pierwsza odzywka z TIGI, ktora kupilam, kiedy jeszcze nie farbowalam wlosow. Wielkim plusem jest jej dzialanie - loki maja piekny skret, sa swietnie nawilzone, pieknie pachna. Same plusy. Odzywka, jesli dobrze pamietam, pachnie toffee i wystarczyla na bardzo duzo (mialam 750 ml butle i uzywalam razem z szamponem Foxy Curls). Kolejna zaleta jest to, ze szampon z tej serii nie zawiera SLSow czego efektem byly nieslychanie miekkie w dotyku wlosy. Używam tego produktu od: Uzywalam przez 5 miesiecy Ilość zużytych opakowań: 1 x 750ml
  • 1 marca 2012 o 16:42
    Bardzo dobra
    Bardzo dobra odżywka do włosów. Świetnie nawilża, włosy łądnie się po niej kręcą, fajnie się układają, są błyszczące, mięciutkie i mięsiste. Poza tym odżywka ma obłędny zapach, który długo czuć na włosach. Jestem pod dużym wrażeniem tego produktu. Polecam Używam tego produktu od: 1-sze opakowanie Ilość zużytych opakowań: 1-sze
    monnyB
    18 grudnia 2010 o 21:34
    bardzo dobra
    Kupiłam produkt zachęcona opinią fryzjerki. Był to mój pierwszy profesjonalny produkt do włosów. Do dziś jest jednym z moich ulubionych :) PLUSY + bardzo dobrze nawilża średnio znisczone włosy + nadaje się jako maseczka na dłuższe stosowanie np w saunie jak i szybka odżywka + przepięknie pachnie i długo sie zapach utrzymuje + zabezpiecza przed zabiegami fryzjerskimi tj prostowaniem, suszeniem itp + włosy się bardzo dobrze prostują jak i kręcą po niej + łatwo poddają sie stylizacji + superwydajna Do minusów zaliczyłabym fakt że włosy się po niej strasznie kręcą np wystarczy zrobić warkocza czy kucyka a skręt włosa zostaje na długo. Krótko utrzymuje się przez to efekt prostowania włosów. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 2 po 200ml i 1 -750ml