Yoskine 30+, Krem - reduktor zmarszczek mimicznych na dzień do cery normalnej i mieszanej

olik26
    20 kwietnia 2016 o 8:26
    Perfekcyjny
    Znakomity krem nawilżający, wart swojej ceny. Świetnie nawilża, skóra sie po nim nie błyszczy, jest miękka i aksamitna w dotyku, pozostawia na długo odczucie świeżości, polecam
    Drogeria Super-Pharm
  • 16 lipca 2013 o 21:34
    I tak i nie
    Mam wersję na noc. Poza bardzo przyjemnym zapachem, masełkowo-różową konsystencją i dość dobrym nawilżaniu nie zauważyłam żeby krem spełnił swoją rolę i zredukował zmarszczki. Na szczęście krem udało mi się kupić po obniżonej cenie, bo tak naprawdę nie wart jest wydania aż tylu pieniędzy. Jest fajny i przyjemny, ale nie wierzmy producentowi, że coś zrobi z naszymi zmarszczkami. Za tą cenę naprawdę można kupić coś lepszego. Używam tego produktu od: 3 misięcy Ilość zużytych opakowań: właśnie skończyłam 1
    kickong
    25 czerwca 2013 o 14:16
    Najlepszy!
    Dla mnie ten krem jest idealny. Jedyny do cery mieszanej, który naprawdę się sprawdził. Lekki (nie cierpię uczucia lepkości na twarzy), szybko się wchłania, dobrze nawilża i daje półmatowe wykończenie (nie jest to wymarzony efekt matujący, ale i tak lepszy niż w przypadku innych kremów). Poza tym przyjemnie pachnie i ładnie wygląda:-) Uważam, że cena jest adekwatna do jakości, chociaż oczywiście wolałabym, żeby była niższa. Z dostępnością kremu jest coraz lepiej, bo Yoskine cały czas rozszerza dystrybucję. Ja zdecydowanie polecam! Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: sześć
  • 7 kwietnia 2013 o 20:47
    kolejny niewypał
    Poleciła mi pani w drogerii; ponoć miał być ah i oh najwspanialszy na świecie.... Podsumuję krótko, kompletnie nietrafiony zakup... Strasznie wysusza moją cerę (mieszaną i do takiej zresztą kupiłam krem), skóra na czole i policzkach po prostu się łuszczy, co wygląda tragicznie, zwłaszcza jak się zrobi makijaż... Jedyny pozytyw to taki, iż cera wydaje mi się nieco bardziej rozjaśniona... Szybko się wchłania to prawda, plus za eleganckie opakowanie ale to tyle; dla mnie zdecydowanie za mało jak na 70 zł... Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 24 stycznia 2013 o 12:07
    po prostu rewelacja
    Co jakiś czas zmieniam kremy ale to jest krem do którego chętnie wracam.Skóra jest po nim aksamitna w dotyku, super nawilżona.Doskonale nadaje się jako baza pod podkład.Ma składniki zmniejszące przebarwienia co po lecie jest bardzo zbawienne.Dodatkowo faktor ochronny w kremie powoduje że moja skóra jest świetnie chroniona przed czynnikami zewnętrznymi.Jeśli chodzi o zmarszczki mimiczne to szczerze nie zauważyłam zmniejszenia:-) Używam tego produktu od: 1,5 roku Ilość zużytych opakowań: 3 całe opakowania i parę małych próbek