L'Oreal Paris Jet Set

• 3 kwietnia 2010 o 0:25
    nietrwały
    Miałam ten lakier w kolorze brudnego różu. Po nałożeniu był on matowy i nieszczególny, ale gdy pomalowało się go lakierem bezbarwnym kolor nabierał głębi, był niebanalny i zwracał uwagę. Jednak lakier jest totalnie nietrwały, po pierwszym dniu już się ścierał i odpryskiwał. A za taką cenę oczekuję jednak większej trwałości. Wysycha standardowo. Używam tego produktu od: 2 lata temu Ilość zużytych opakowań: 1
    kevadra
    13 stycznia 2010 o 15:13
    Nawet fajny
    Mam kolor jak na zdjęciu z lewej strony. Szybko schcnie, ładnie błyszczy. Ale... szybko się ściera na końcowkach paznokci, co mi się w lakierach nie podoba oraz średnio mi się podoba pędzelek i konsystencja. Trzeba naprawdę uważać jak malujesz paznokcie. Dodatkowy plus-bardzo bardzo ładnie trzyma się na paznokciach na palcach u nóg. ogólnie okej, ale mógłby być lepszy. Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: niecałe 1
    M4T
    28 listopada 2009 o 1:26
    Rewelacja!
    Po przeczytaniu poprzednich komentarzy w życiu bym go nie kupiła... Ale dostałam go w prezencie :) Kolor intensywna czerwień Thrill 300. Na paznokciach utrwalonych żelem, trzymał się ponad tydzień. Nie odpryskiwał, nie ścierał się. Schnie faktycznie szybko. Konsystencja rewelacyjna, tak jak pędzelek. Pierwszy raz pomalowałam paznokcie bez "ozdobienia" połowy palca ze skórkami włącznie... Jestem zdecydowanie na tak ! Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: niecałe 1
    lidkacz
    13 listopada 2009 o 13:12
    Fajny
    Posiadam dwa kolory nr 103 który okreliłabym jako przygaszony kolor fuksji i nr 104 różowo - bordowy. Po nałożeniu na płytkę paznokcia kolor jest dokładnie taki sam jak w buteleczce co nie zawsze jest takie oczywiste, jeśli chodzi o inne lakiery do paznokci.Szybko zasycha, ale jednocześnie na tyle wolno, żeby można było nałożyć go bez niepotrzebnych nerw ;). Konsystencję określiłabym jako wygodną - rzadka, ale nie spływa, ułatwia to bardzo aplikację. Nie zuważyłam żeby gęstniał wraz z upływem czasu. Pędzelek też jest bardzo wygodny. U mnie wytrzymuje w stanie nienaruszonym około 2 dni (na usprawiedliwienie pragnę dodać, że nie używam żadnych utwardzaczy na lakier i zmywam bez rękawiczek, także jest to całkiem dobry wynik) Minusem jest cena - w końcu to tylko lakier do paznokci. Używam tego produktu od:pół roku Ilość zużytych opakowań: 2
  • 1 października 2009 o 21:56
    Może być...
    Miałam odcień intensywny róż i czerwony tego lakieru. To co mi się w nim podobało to właśnie kolory. Szczególnie ten róż wyglądał bardzo ładnie. Lakier dość szybko schnie ale dla uzyskania ładnego koloru nakładałam dwie warstwy. Z minusów to szybkie odpryskiwanie i ścieranie się - to czego najbardziej nie lubię w lakierach. Podsumowując raczej go już nie kupię Używam tego produktu od: jakiś czas temu Ilość zużytych opakowań: 2