Astor Perfect Blush (Trójkolorowy róż nawilżający)

• 27 czerwca 2014 o 16:04
    Może być
    Generalnie produkt niczym szczególnym się nie wyróżnia....jeden z odcieni ma za dużo błyszczących drobinek (moje przekleństwo, po co błyszczący pył w różu???), ale po nałożeniu nie rzucają się szczególnie w oczy. Trwałość średnia. Troszkę za dużo zostaje na pędzlu co utrudnia aplikację. Plus za fajne odcienie i za cenę, na all można kupić za kilka zł.... Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 24 listopada 2013 o 0:04
    strzał w 10 :)
    Kocham róże, ten wpadł mi w oko przez przypadek :) Dzięki trójkolorowej formie idealnie pasuje do mojego kolorytu. Ne jest ani za jasny ani za ciemny w sam raz. Długo zostaje na twarzy.
  • 9 października 2013 o 21:31
    Bardzo fajny!
    Oceniam kolor 004 PERFECT PEACH. Opakowanie malutkie to fakt, ale za to wytrzymałe i z wygodnym zamknięciem. Trudno połączyć kolory, gdyż zawsze na pędzlu zostają poszczególne 3 odcienie. Mało wydajny! Wystarczył mi na 5 miesięcy codziennego stosowania. Na skórze bardzo ładnie stapia się z podkładem, jest trwały i nie spływa w ciągu dnia. troszkę matowi ów partie, dlatego z całą pewnością mogę go polecić tłustoskórnym jak ja ;) Wycofany z regularnej sprzedaży, dostępny za to na All za kilka złotych. Używam tego produktu od: maj 2013 Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 27 września 2013 o 9:28
    Mój KWC
    Posiadam kolor 004 perfect peach. Mam dużego fioła na punkcie róży. Odkąd przefarbowałam się na rudo miałam problem z dobraniem odcienia różu. Ten róż był strzałem w 10. Piękny odcień, idealnie wygląda na mojej skórze. Minusem jest dostępność. Kupuję go na allegro, niestety nie zawsze dostępny jest mój odcień. Minusem jest też mała jego ilość. Jest to małe pudełeczko. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 2 zwykłe :)
  • 15 września 2013 o 20:04
    mini mini
    Nie pamiętam jak weszłam w jego posiadanie ale jeśli sama go kupiłam to bez wątpienia był to błąd. Mini mini pudełeczko nie daje pola do manewru pędzlem przez co nie można połączyć kolorów. A jak się na siłę próbuje je połączyć to w efekcie na pędzlu jest tona różu i pełno rozkruszonego w kompakcie. Jedyny plus opakowania to wygodne zamknięcie. Kolorki ładne ale te dwa jaśniejsze są słabo napigmentowane a ten trzeci (mocno różowy) dominuje jaśniejsze. I w efekcie wychodzi buraczany kolor... Ładnie rozświetla. Nie wiem czy nawilża trudno to stwierdzić ale na pewno nie szkodzi. Ja z pewnością nie kupię ponownie. Używam tego produktu od: około roku Ilość zużytych opakowań: kilka aplikacji z pierwszego