Biotherm Long Wear Detox (Długotrwały podkład)

• 27 grudnia 2009 o 10:45
    dobrze jest...
    Bardzo lubię eksperymenty z podkładami i tym razem sie nie zawiodłam ! Bardzo dobry kolorystycznie! Wtapia sie w skore pozostawiając na niej zdrowy odcień (uzywam 540). Długotrwałość średnia, ale porównywalna z innymi tego typu podkładami.Istotna zaleta jest matowienie.Mam cerę bardzo przetłuszczająca sie na której biotherm long wear sprawdza sie naprawdę dobrze!Z czystym sumieniem polecam! Używam tego produktu od:1 miesiaca Ilość zużytych opakowań:1
  • 11 lipca 2009 o 11:03
    całkiem przyjemny
    Najwyższa pora ocenić nowy podkładzik. Kupiłam ze względu na zachwalaną długotrwałość. I okazało się, że; + odcień (drugi w kolejce) całkiem ładnie stapia się z moją bladością, + ewidentnie nawilża + odkąd go używam mam zdecydowanie mniej niespodzianek na twarzy, co mnie zachwyca, gdyż chyba jeszcze nigdy, jak miesiąc długi, nie miałam aż tak gładkiej, ładnej cery! + pomimo cery mieszanej, tkwi na buzi bez poprawek jakieś 4-5 godzinek, co nie jest wcale najgorszym wynikiem, + bardzo lekki, dobry na lato, - zdecydowanie nie jest długotrwały, o tych 14 godzinach można pomarzyć tylko; łatwo się ściera (przed nim miałam EL Double Wear, więc wiem co to jest długotrwałość i pod tym względem nie dosięga Estelce nawet do pięt), - dość topornie się rozsmarowuje, trzeba się do tego zdecydowanie lepiej przyłożyć (wyżej wspomniana Estelka lepiej się rozprowadzała, mimo o wiele toporniejszej konsystencji) - bardzo słabo kryje, nawet przy grubszej warstwie nie radzi sobie z piegami, nie wspominając już o moim nieszczęscnym naczynku - korektor jest niezbędny. Ot, taki eksperyment kosmetyczny. Będę szukała dalej mojego KWC. Używam tego produktu od: 2 miesiące. Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1.
  • 6 lipca 2009 o 17:46
    prawie KWC
    Podkład kupiłam w kolorze trochę za ciemnym do mojej bladej cery ale stwierdziłam że latem nie mogę wyglądać jak duch i o dziwo ten podkład dopasował się do karnacji. Po nałożeniu i odczekaniu chwili cera robi się matowa - jednocześnie zdrowo wyglądająca! - delikatnie pokryta kolorem. W jego przypadku nie ma mowy o masce i nie czuć go na twarzy, pewnie to zasługa nawilżania. Nie jest kryjący więc na pewno nie mogę go używać w zimie przy mojej naczynkowej cerze ( a wielka szkoda bo 2 jaśniejsze kolory pewnie byłyby idealne) ale na lato to mój KWC. Pierwszy podkład o którym zapominam że go mam na twarzy bo nawet jak schodzi to nie robi smug ani kolorowych placków. Bardzo ładne i estetyczne opakowanie z pompką, jedna kropla podkładu wystarcza na całą twarz więc jest też bardzo wydajny. Używam tego produktu od:miesiąc Ilość zużytych opakowań:w trakcie