Zalotki

For Your Beauty Zalotka do rzęs z grzebykiem

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 17 lutego 2025 o 16:07
    Zalotka do rzęs z grzebykiem
    Kupiłam ją w promocji w Rossmanie jako swoją pierwszą zalotkę. Zamknięta w plastikowym opakowaniu z dwoma wymiennymi silikonowymi wkładami. Wygodnie leży w dłoni, jest łatwa w użyciu. Ma założony grzebyk, który rozczesuje rzęsy. Ładnie podkręca rzęsy, nie zauważyłam, żeby niszczyła rzęsy.
    SandriQ
    25 maja 2024 o 18:16
    Ciut gorsza od mojej poprzedniczki kupionej w Auchan
    Gdy tylko potrzebuję jakiś gadżetów pomagających się upiększyć to praktycznie zawsze sięgam po te od For Your Beauty,ponieważ marka znajduje się w każdym Rossmannie,więc łatwo o zakupy. Ceny są konkurencyjne ,a w stosunku do nich, jakość jest na dobrym poziomie. Zalotki używam od lat ,ponieważ moje rzęsy opornie się podkręcają. Mam porównanie ,bo w tym czasie używałam kilku od różnych firm,więc wiem czego oczekuję. Artykuł kupujemy zamknięty w sztywnym ,plastikowym pudełku,które jest prawie na całej powierzchni transparentne z umieszczonymi z tyłu napisami oraz nieznaczną grafiką instruktażową. Mogę powiedzieć,że ta zalotka jest bardziej wypasiona od innych ,bo ma różne dodatki. Posiada zdejmowaną,wielorazową blokadę na rączkach-spięcie ich powoduje,że całość zajmuje mniej miejsca. W zestawie są jeszcze dwa dodatkowe wymienne wkłady oprócz tego już założonego,co spowoduje,że posłuży nam dłużej-bez tego zalotka jest bezużyteczna. Mają one czarny kolor,przez co są mniej bruczne,odpowiednio wycięte i gumowe,mięciutkie i elastyczne. Błyskawicznie się je wymienia,a te trzymają się swojego miejsca. Są wytrzymałe. Niestety trudno kupić same wkłady i też nie mamy pewności czy napewno będą pasować do zalotki,którą mamy akurat w domu. Dodatkowo ,co jest dla mnie totalną nowością dołączono do niej zdejmowany grzebyk ,który rozczesuje rzęsy. Zalotka rozmiarowo jest taka jak zwykle. W dłoni leży wygodnie,bo jest lekka,a dzięki wyprofilowanym uchwytom z silikonowym pokryciem nie wyślizguje się. Mam jednak zastrzeżenia do dosyć szerokiego ich rozstawienia,bo wolałabym żeby były ciut bliżej siebie, ułatwiałoby to po prostu pracę oraz uważam,że są za długie. Artykuł jest metalowy ,ma srebrny kolor i czarne elementy. Na pierwszy rzut oka widać precyzję wykonania,elementy są ładnie złączone,nie ma rys ani zabrudzeń. Produktu używa się łatwo,a jego mechanizm działa sprawnie,choć trochę ciężej niż u mojej poprzedniczki. Zalotka spełnia swoje zadanie i przygotowuje rzęsy ,aby nasz makijaż był jeszcze lepszy.Ładnie je unosi i rozczesuje ,dzięki czemu tuszem do rzęs uzyskuję najlepszy efekt. Nie niszczy włosków i ich nie wyrywa. Łatwo ją utrzymać w czystości,a do tego jest wytrzymała i odporna na uszkodzenia przy np.upadku. Po dłuższym czasie wygląda nadal jak nowa. Pomimo drobnych niedogodności będę jej używać,ale nie ukrywam,że wcześniej miałam lepsze. Kosztowała 15 zł ,więc cena jest do przyjęcia. Tutaj porządna 4ka.
    Zalety:
    • Design❤️
    • Sprawność❤️
    • Spełnia swoje zadanie❤️
    • Nie niszczy rzęs❤️
    • Dostępność❤️
    Wady:
    • Za szeroko rozstawione i za długie rączki ????
  • 4 czerwca 2023 o 23:30
    For Your Beauty Zalotka do rzęs z grzebykiem
    Zalotka spełnia swoje zadanie. Ładnie podkręca rzęsy, grzebyczek estetycznie je rozdziela. Nie niszczy rzęs, nie tnie ich, nie łamie. Niestety trochę ciągnie - ale nie wiem, czy to wina samego produktu, czy mojego braku wprawy (to moja pierwsza zalotka). Wygląda ładnie i estetycznie, aczkolwiek czarne rączki szybko i łatwo się brudzą. Ciężko mi doczyścić produkt. Sama zalotka jest solidna, ale zatyczka na rączki pewnego dnia pękła mi z sama z siebie; nie jest mi to na rękę, bo przez to produkt zajmuje więcej miejsca. Ogólnie polecam: spełnia swoje zadanie, podkręca i rozczesuje rzęsy, nadając im ładny wygląd i nie robiąc im krzywdy.
  • 25 maja 2023 o 16:15
    Przydatna zalotka do podkręcenia rzęs.
    Zalotkę do rzęs dostałam od znajomej, która bardzo ją sobie chwali i używa codziennie. Ja stosuję ją sporadycznie (z lenistwa) i bardziej zalega w szafce ale spełnia swoje zadanie. Typowa srebrna metalowa zalotka z uchwytami pokrytymi czarną gumą, idealnie dostosowana do trzymania, dobrze leży w dłoni, nie wyślizguje się. W zestawie dodatkowe czarne gumki do zalotki na wymianę oraz odczepiany grzebyk do rozdzielania rzęs. Z łatwością można wszystkie części złożyć, podkręcić rzęsy. Z utrzymaniem czystości również nie ma problemu. Jeśli ktoś ma potrzebę używania zalotki to polecam, solidna, tania i dostępna.
    Zalety:
    • solidnie wykonana
    • szybko podkręca rzęsy, nie uszkadzając ich, nie łamiąc, nie wyrywając
    • odczepiany grzebyk w zestawie
    • dodatkowe gumki
    • dobrze leży w dłoni
    • z łatwością można czyścić
    • z łatwością idzie złożyć wszystkie elementy
    • niska cena zachęca do zakupu
    Wady:
  • 19 marca 2023 o 23:14
    Uchwyty które pomagają by zalotka się nie wyślizgnęła, dobrze podkręca
    Zalotka jest ze mną już od długiego czasu i działa jak na początku. Wcześniej zalotki bardzo mi się psuły i podkładki gumowe do nich szybko się zużywały, a ta super się sprawdza i dołączone do niej gumowe podkładki starczą na długi czas, bo nie rozrywają się i nie wykruszają. Zalotka spełnia swoją funkcje, podkręca rzęsy, nie ciągnie ich. Dodatkowo uchwyty silikonowe to idealnie się sprawdzają, bo zalotka się nie wyślizguje i dzięki nim łatwo się ją używa. Grzebyk dociska rzęsy jeszcze mocniej i rozdziela je i są idealnie podkręcone, a kto nie lubi tak mocnego efektu podkręcenia zawsze może zdjąć grzebyk, ale mi akurat nie przeszkadza, mam proste rzęsy i oporne na kręcenie, więc chce jak największy efekt, bo później i tak delikatnie się prostują.
    Zalety:
    • Dobrze podkręca
    • Silikonowe uchwyty
    • Dobrej jakości podkładki gumowe