Gdy tylko potrzebuję jakiś gadżetów pomagających się upiększyć to praktycznie zawsze sięgam po te od For Your Beauty,ponieważ marka znajduje się w każdym Rossmannie,więc łatwo o zakupy.
Ceny są konkurencyjne ,a w stosunku do nich, jakość jest na dobrym poziomie.
Zalotki używam od lat ,ponieważ moje rzęsy opornie się podkręcają.
Mam porównanie ,bo w tym czasie używałam kilku od różnych firm,więc wiem czego oczekuję.
Artykuł kupujemy zamknięty w sztywnym ,plastikowym pudełku,które jest prawie na całej powierzchni transparentne z umieszczonymi z tyłu napisami oraz nieznaczną grafiką instruktażową.
Mogę powiedzieć,że ta zalotka jest bardziej wypasiona od innych ,bo ma różne dodatki.
Posiada zdejmowaną,wielorazową blokadę na rączkach-spięcie ich powoduje,że całość zajmuje mniej miejsca.
W zestawie są jeszcze dwa dodatkowe wymienne wkłady oprócz tego już założonego,co spowoduje,że posłuży nam dłużej-bez tego zalotka jest bezużyteczna.
Mają one czarny kolor,przez co są mniej bruczne,odpowiednio wycięte i gumowe,mięciutkie i elastyczne.
Błyskawicznie się je wymienia,a te trzymają się swojego miejsca.
Są wytrzymałe.
Niestety trudno kupić same wkłady i też nie mamy pewności czy napewno będą pasować do zalotki,którą mamy akurat w domu.
Dodatkowo ,co jest dla mnie totalną nowością dołączono do niej zdejmowany grzebyk ,który rozczesuje rzęsy.
Zalotka rozmiarowo jest taka jak zwykle.
W dłoni leży wygodnie,bo jest lekka,a dzięki wyprofilowanym uchwytom z silikonowym pokryciem nie wyślizguje się.
Mam jednak zastrzeżenia do dosyć szerokiego ich rozstawienia,bo wolałabym żeby były ciut bliżej siebie, ułatwiałoby to po prostu pracę oraz uważam,że są za długie.
Artykuł jest metalowy ,ma srebrny kolor i czarne elementy.
Na pierwszy rzut oka widać precyzję wykonania,elementy są ładnie złączone,nie ma rys ani zabrudzeń.
Produktu używa się łatwo,a jego mechanizm działa sprawnie,choć trochę ciężej niż u mojej poprzedniczki.
Zalotka spełnia swoje zadanie i przygotowuje rzęsy ,aby nasz makijaż był jeszcze lepszy.Ładnie je unosi i rozczesuje ,dzięki czemu tuszem do rzęs uzyskuję najlepszy efekt.
Nie niszczy włosków i ich nie wyrywa.
Łatwo ją utrzymać w czystości,a do tego jest wytrzymała i odporna na uszkodzenia przy np.upadku.
Po dłuższym czasie wygląda nadal jak nowa.
Pomimo drobnych niedogodności będę jej używać,ale nie ukrywam,że wcześniej miałam lepsze.
Kosztowała 15 zł ,więc cena jest do przyjęcia.
Tutaj porządna 4ka.
Zalety:
- Design❤️
- Sprawność❤️
- Spełnia swoje zadanie❤️
- Nie niszczy rzęs❤️
- Dostępność❤️
Wady:
- Za szeroko rozstawione i za długie rączki ????
- Trwałość / wykonanie
- Design produktu