Sensai Lasting Treatment Rouge (Kryjąca szminka do ust)

• 11 sierpnia 2011 o 0:29
    ukochana
    Mam kilka tych pomadek i bardzo je lubię. Przede wszystkim za intensywność koloru i za to, jak same kolory wyglądają. Są takie...soczyste i zdecydowane. Dobrze się rozprowadza i dodatkowo nawilża. Szminka mieści się w eleganckim opakowaniu, które jest bardzo trwale. Na ustach nie jest jakoś wyjątkowo trwała, ale nie uważam tego za wadę, ponieważ żadna pomadka nie utrzymuje się u mnie długo (może dlatego, że cały czas coś jem;)).
    Kamlisa
    10 października 2010 o 17:28
    całkiem, całkiem...
    Potrzebowałam dosc tłustej, pielegnacyjnej szminki, z ciekawym, wyrazistym, a jednoczesnie nie za intensywnym kolorem. Wymagania ;) Po testach w perfumerii - wybrałam Kanebo, choc jest faktycznie droga. Spodobała mi sie konsystencja i kolor - mam chłodny, lekko liliowy róz. Szminka dobrze sie rozprowadza, nie wysusza ust. Jest matowa, wyglada elegancko. Trwałosc nie jest zła, choc tez nie jest rewelacyjna. Nie wiem, czy kupie ponownie, ale te zuzyje z przyjemnoscia... Używam tego produktu od:tygodnia Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1
  • 20 czerwca 2010 o 17:24
    Najlepsza!
    To jest luksus. Cudotwórca! A jestem wybredna :P + ślicznie nawilza usta- pielęgnacja! + trwałość! + idealny kolor (mam LT12) + wygładzenie, optyczne powiekszenie ust + ludzie to widzą! + nie brudzi + nie przyciąga brudu, jak większość szminek. + po zmyciu pozostawia usta, jak po dobrej maseczce :) Warto. Używam tego produktu od: 8 miesiecy Ilość zużytych opakowań: 1
    sol604
    19 maja 2010 o 22:30
    Genialna!
    Szminka jest naprawdę nieziemska! Jest to moja pierwsza w życiu własna szminka, więc musiała być wyjątkowa. Nie daję 5 gwiazdek tylko dlatego, że nie wiem jeszcze czy to moja ulubiona :). No i cena... jedyna wada tak naprawdę. A co do plusów to... Używam intensywnie czerwonego odcienia i muszę powiedzieć, że wygląda niezwykle. Nawet kiedy już po jakimś czasie kolor lekko się zetrze to usta są pełne, odżywione i zmysłowe. Żadna odżywcza pomadka tak nie działa jak ta! Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    raffia
    14 maja 2010 o 20:53
    cudownie kremowa
    Bardzo polubiłam tą pomadkę ze względu na jej bardzo kremową konsystencję, mocne krycie, trwałość i wyrazisty kolor. Używając tej pomadki moje usta są cały czas nawilżone i komfortowe. Dodatkowy plus za dużą paletę kolorów. Ja posiadam kolor LT07 - jasny róż, bardzo naturalny. Używam tego produktu od:2 miesięcy Ilość zużytych opakowań:w trakcie pierwszego