Yves Rocher Les Plaisirs Nature, Huile D`Olive AOC Provence, Creme Mains Krem do rąk z oliwą z oliwek

• 4 kwietnia 2014 o 20:25
    dla niewymagających dłoni
    Krem zapewnia komfort dłoniom bez zbędnego obciążania, wchłania się szybko, zaraz po wsmarowaniu, nie zostawia lepkiej warstwy, dłonie nie są śliskie, zaraz po zastosowaniu możemy wrócić do swoich zajęć. Ma dobre właściwości nawilżające i wygładzające, dłonie są miłe w dotyku. Na opakowaniu jest napisane że krem ma działanie odżywcze ale wydaje mi się że produkt nie pomoże zniszczonym dłoniom. Konsystencja jest lekka, krem szybko się wchłania, jest przyjemny w użytkowaniu. Cena wysoka ale otrzymujemy za nią aż 200 ml. Produkt jest wydajny, mam go ponad miesiąc, używam codziennie, czasem po kilka razy i zużyłam może 1/3 opakowania. Zapach bardzo przyjemny, nienachalny, nie wiem jak go określić, jest ciepły, kremowy. Pompka dobrze dozuje ilość kremu. Skład nie jest zły- zawiera żel aloesowy, olejek z migdałów, olejek z awokado, masło shea, olejek z oliwek ale znajdziemy też silikony, parabeny i PEG. Polecam dla osób, których dłonie nie wymagają szczególnej pielęgnacji. Edit: niestety opakowanie okazało się niedopracowane, gdy została mi jakieś 1/3 kremu pompka przestała działać, krem trzeba wygrzebywać palcami, za to odejmuję jedną gwiazdkę
  • 21 września 2013 o 13:23
    Bardzo dobry
    Kremy do rąk YR z pompką są stałym gościem w mojej łazience. Zawsze mam jakiś przy umywalce i mogę wygodnie z niego korzystać po każdym myciu rąk. Krem: doskonale nawilża ładnie pachnie wygładza dłonie wchłania się (nie lubie uczucia lepkich dłoni) jest wydajny. Polecam!
  • 3 września 2013 o 10:33
    Jest rewelacyjny!
    Mój ulubiony krem do rąk :) polubiłam go nawet bardziej, niż owsianego brata. DZIAŁANIE Delikatne nawilżanie - ratunkiem dla przesuszonych dłoni nie będzie. Będzie za to idealny na codziennie smarowanie dłoni mniej problematycznych (sprawdza się zwłaszcza wiosną oraz latem, ale ja używam przez cały rok). WYGODA UŻYTKOWANIA Świetne rozwiązanie z pompką! Może stać dosłownie wszędzie: biurko, komoda, szafka - i wszędzie będzie się go równie wygodnie dozować. Małym minus pojawia się kiedy krem się kończy - ciężko wydobyć go do końca za pomocą pompki - trzeba postawić do góry nogami i wydobywać resztkę palcem. ZAPACH Cudowny! Jestem nim oczarowana! Nigdy nie przepadałam za oliwkowym zapachem kosmetyków, dopiero seria YR mnie do nich przekonała i jestem jej szczerą fanką :) DOSTĘPNOŚĆ Sklepy stacjonarne YR, sklep internetowy oraz oferta wysyłkowa - jest w czym wybierać. WYDAJNOŚĆ Kremu jest bardzo dużo, tak więc starcza mi zawsze na kilka miesięcy przy codziennym używaniu. CENA W stosunku do ilości i jakości jest naprawdę korzystna. Polecam bez dwóch zdań. Uwaga! Uzależnia! ;) Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie 2
  • 10 marca 2013 o 10:19
    porażka wcale nie nawilża
    Fajne w ty kremie jest chyba tylko opakowanie. Pompka,ładna buteleczka i tyle. Od kremu oczekuję nawilżenia skóry rąk a ten niestety nie działa. Może moje ręce potrzebują czegoś więcej? Widocznie tak. Cena spora jak na jego pojemność i działanie. Zapach taki sobie, nie jest jakiś szczególnie piękny. Nie polecam. Nie odejmuję wszystkich gwiazdek bo być może dla niewymagającej skóry rąk będzie dobry. Używam tego produktu od: dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań: męczę pierwsze
    agacm
    24 stycznia 2013 o 23:26
    Wersja pokojowa:)
    Powiem szczerze, że do zakupu przekonało mnie opakowanie. Co prawda do noszenia w torebce się nie nadaje ale jako "wersja pokojowa" jest bardzo wygodny w użyciu (i ładnie wygląda:)). Trochę za długo się wchłania ale jestem zadowolona z jego działania. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego