Vaseline Cocoa Butter, Vitalising Gel Body Oil (Oliwka do ciała w żelu)

• 3 sierpnia 2013 o 12:48
    Nic rewelacyjnego
    Skuszona recenzjami poprosiłam koleżankę wakacjującą się w Brytanii o dwie buteleczki tego specyfiku. Nie zrobił na mnie niezwykłego wrażenia. Plusy: + konsystencja + wielofunkcyjność - zdażało mi się olejować nią włosy czy zmywać makijaż + zapach Minusy: - wydajność - buteleczka na dwa miesiące przy stosowaniu co drugii dzień to nie jest wydajność o którą mi chodzi - kleistość - oliwka wchłaniała się raczej miernie - działanie nie zachwyciło mnie. mimo, że oliwka wchłaniała się powoli, po wchłonięciu skóra wcale nie była tak fenomenalnie nawilżona, jak powinna. \\ Używam tego produktu od: używałam cztery miesiące Ilość zużytych opakowań: dwa opakowania
  • 17 kwietnia 2013 o 0:55
    Zdecydowanie za tłusta
    Ładnie pachnie ale zupełnie się nie wchłania i pozostawia filtr przez cały dzień. Zupełnie nie dla mnie. Zaczęłam go stosować tuż po kąpieli na mokre ciało, ale ta oliwka jest jak dla mnie za tłusta. Być może nadaje się na spaloną słońcem skórę, ale nie wiem czy ten filtr w ogóle wnika do skóry i cośkolwiek nawilża. Używam tego produktu od: 1 rok Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    jasola
    10 listopada 2012 o 11:26
    Żel (oliwka) ma intesywny zapach orzechowo -kakaowo-migdałowy
    Oliwka w żelu ładnie nawilża suchą skórę. Bardzo intensywny zapach, pozostawia tłysty nalot na skórze, ale dobrze nawilża skórę, dając jej ładny połysk. Przezroczyste opakowanie jest z otwieranym wieczkiem, które po kilku aplikacjach było trochę niewygodne w użyciu i nie było już przy zamykaniu tak szczelne. Kupiłam za około 4.70 GBP.Używam tego produktu od: około 4 miesięcy. Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie, 200 ml.
    _Peggy
    28 kwietnia 2012 o 22:23
    Moja miłość
    Mogłabym się zachycać nią godzinami, ale ograniczę sie do plusów i minusów. Plusy - genialny zapach :D (w dodatku mi przywołuje miłe wspomnienia) - żelowa konsystencja - dość szybko się wchlania (wcieram w wilgotna skórę po wieczornym prysznicu) - nie lepi się - nie ma smaku:) dziwnie to brzmi, ale odstawiłam kilka balsamów ze wzglądu na ich smak (TZowi nie podchodzily :p: ) - bardzo dobrze nawilża - nadaje sie do masażu - wydajność (jedno opakowanie starcza mi na pół roku) - nie uczula - utula do snu :) - idealna dla leniuchów (mi osobiście łatwiej wetrzeć oliwkę pod prysznicem niż balsamować ciało ) Minusy - uzależnia :D - cena. 5 funtów za oliwkę to dla mnie dużo. Stosunek cena- wydajność jednak na plus. Używam tego produktu od: 1.5 roku Ilość zużytych opakowań: dwa całe, uzywam trzecie
  • 9 marca 2012 o 0:31
    Nie dla mnie.
    Duży plus za zapach i wydajność. I to chyba jedyne plusy tego kosmetyku:( Cholernie drażnił mnie ten olej na ciele, mimo że paradowałam z golym tylkiem, żeby się wchłonął,ale cokolwiek nie dotknęłam ciałem-tłuste. Jak dla mnie za tluste,nie mogłam z siebie zmyć tego żelu,i to było okropne.Jestem pół na pół-za zapach na tak, za zachowanie na ciele na nie. Używam tego produktu od: kilku miesięcy,koniec 1 opakowania. Ilość zużytych opakowań: koniec 1 opakowania.