Avon True Colour Eyeshadow Quad (Poczwórne cienie do powiek - wersja 2009)

• 20 marca 2015 o 16:51
    dobry
    Posiadam paletkę "mocha latte" +jest okropnie wydajny, używam codziennie do malowania brwi, a mam je od 3 lat! -są dość tanie -nie osypują się +fajne, poręczne opakowanie -ścierają się dość szybko -jasny brązowy - ledwo widoczny Gdyby nie ciemny brąz, którego używam, byłyby tylko dwie gwiazdki. Jednak czegoś mi w nich brakuje Używam tego produktu od: 3 lata Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 16 lutego 2015 o 17:43
    bardzo przeciętne
    Posiadam paletę "Smoke & mirrors" i o ile mojej koleżance całkiem dobrze służyły, o tyle mi - kompletnie nie. Mam dość ciemną skórę wokół oczu, ciemniejszą niż reszta twarzy i te cienie zupełnie nie dają sobie na niej rady. MINUSY - raczej słaba pigmentacja, nawet na bazie - cienie się kruszą... - osypują się podczas aplikacji - nietrwałe, w ciągu dnia znikają, a generalnie nie mam tego problemu z innymi produktami - fatalny aplikator dołączony do paletki PLUSY + cena + lusterko, dość sporych rozmiarów + ładne opakowanie Używam tego produktu od: używałam może miesiąc i dałam za wygraną Ilość zużytych opakowań: napoczęte jedno
  • 12 lutego 2015 o 21:54
    Są ok :)
    Plusy: + solidne opakowanie z lusterkiem + cienie długo utrzymują się na powiece + w ciągu dnia nie zbierają się w załamaniu + wydajne, nie kruszą się przy grzebaniu pędzelkiem:P +/- średnia pigmentacja, ale można dokładać je na powiekę i wtedy uzyskać bardziej nasycony kolor Minusy: - osypują się przy nakładaniu Używam tego produktu od: trzech lat Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 6 lutego 2015 o 22:50
    dobre, ale...
    Nie za bardzo lubie kolorowe kosmetyki Avonu, ale te cienie sa calkiem dobre. Ładne, intensywne kolory, fajne opakowanie, latwo sie zamyka i otwiera. Odcienie dobrze dobrane,lekko świecące, uzupelniaja sie. Połączenie aż 4 kolorów bardzo mi pasuje, wolę miec jedno większe opakowanie niz cztery osobne. Dobry aplikator, wytrzymaly. Cienie latwo sie naklada, ale niestety osypuja sie przy nakladaniu, za co minus. Drugi minus za trwalosc-szybko sie scieraja I trzeba poprawiać. Sa bardzo wydajne, uzywam ich codziennie a konca nie widac. I co dla mnie wazne, nie krusza sie. To chyba zasluga tego ze maja lekko kremowa konsystencje. Podsumowując produkt nie robi wielkiego wow! , ale jest całkiem ok. Na codzieŃ do delikatnego makijażu się sprawdzi. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 2 rozpoczęte
  • 30 stycznia 2015 o 15:56
    Uwielbam
    To już chyba moja trzecia paletka tych świetnych cieni. Nie osypują się dzięki czemu ich aplikacja jest łatwa i przyjemna. Nie kruszą się co w przypadku innych niektórych cieni mi się zdarzało. Kompozycje kolorów są świetne i idealnie do siebie pasują. Cienie nie ścierają się ani nie wałkują na powiekach- za to ogromny plus. Choć warto przed ich nałożeniem zaaplikować bazę pod cienie i wtedy są ,,nie do zdarcia". Cena do jakości idealnie ze sobą współgra. Bardzo mi się podoba, że w środku jest lustereczko. Polecam Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: 3 paletki