Avon Simple Elements, Warm Sunshine EDT

• 20 stycznia 2014 o 21:01
    Memories, my memories...
    Dostałam je kilka lat temu w prezencie urodzinowym. Pamiętam, że bardzo mi się spodobały. Zapach taki subtelny, nie drażniący, idealny na co dzień. I dość trwały, długo trzymał się na mojej ulubionej chustce. Myślę, że chętniej bym do nich wróciła, gdyby były dostępne. Używam tego produktu od: dawna Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 14 czerwca 2012 o 16:27
    Queen of Venice ♥
    Zapach podpatrzyłam a raczej podwąchałam ,u koleżanki z klasy w 1 gimnazjum , czyli dwa lata temu. Spytałam co to ? Dowiedziałam się ,że jest to zapach z Avonu , kosztuje tylko 19 zł , z chęcią po niego sięgnęłam. Nosiłam go ze sobą w torebce . flakon: ładny i prosty, taki jak lubię trwałość : słabiutka zapach i skojarzenia do zapachu : Radosny,świeży cytrusek . Kojarzę go ze śliczną , pewną siebie dziewczyną z Los Angeles . Po szkole w wolnych chwilach jeździ na desce i surfuję na plaży w Venice. Ma gładkie, delikatnie muśnięte słońcem ciało, falowane włosy w ślicznym karmelowym kolorze, upięte w słodki koczek. Ma szorty , kolorowe Vansy,może te miętowe. Bluzkę z jakimś zespołem np z The Rolling Stones lub z Nirvany. Zmęczona jazdą lub surfingiem , siada na kawie w Starbucks Coffee oczywiście, z mrożonym Frappucino oczywiście. . Kojarzy mi się także z dniem na plaży w stylu Red Hotsów, kto jest fanem ten wie, mam na myśli plażę oczywiście Venice z teledysku \'the adventures of rain dance maggie\' , miłe obrazki szkoda ,że już nie ma tego zapachu Używam tego produktu od: dwa lata temu Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 6 marca 2012 o 21:15
    nic rewelacyjnego
    hmm zapach zbyt ostry dla mnie co prawda czuć go długo to jest plus że perfumy są wytrzymałe ale mnie odpycha ten zapach, czasami mdliło mnie od tego zapachu, czuć mocno cytrusy lubie takie zapachy ale ten jest zbyt intensywny i drażni mnie, nie podoba mi się, no ale prawda jest taka że każdy ma swój gust i każdy lubi co innego każdy też odczuwa zapachy inaczej, dla mnie to może być zbyt mocny zapach dla kogoś innego delikatny i przyjemny, także każdy musi sam wypróbować, ja daje 2,5 za to że czuć zapach długo, ale sam zapach oceniam na 1 Używam tego produktu od: mam je od dawna Ilość zużytych opakowań: zużyłam niecałe pół buteleczki
  • 11 sierpnia 2011 o 17:31
    Czuje same cytryny...
    Czuję same cytryny... Nic ciekawego, nie rozwija się w stronę delikatności. Nie polecam, nawet w promocji. Na dzień jest za cytrynowy, na wieczór- bez komentarza, trudno określić jego zastosowanie.... Może z rana dla orzeźwienia warto spryskać nim łazienkę... Używam tego produktu od: 3 lata temu Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 4 czerwca 2011 o 2:10
    Nie podobie mnie się
    Nie i nie. Zapach, przede wszystkim, mało trwały i straszliwie woniejący wódką. Pomijając już to, sam w sobie nieciekawey (jakieś cytruski...może nuta trawy, jakbym chciała być bardzo miłosierna). Opakowanie jak opakowanie, korek za to bardzo tandetny. Wyrzucić szkoda, kupić tego nikt nie kupi, trzymam je zatem w okolicy laptoka i od czasu do czasu spryskuję otoczenie. Nikt się jeszcze nie skarżył, a laptok ma lat 7 i nic mu już raczej nie zdoła zaszkodzić :D Używam tego produktu od: pół roku? Ilość zużytych opakowań: dobre sobie - może 1/4