Avon Simple Elements, Perfect Cotton EDT

• 1 grudnia 2013 o 21:51
    ujdzie w tłumie
    Powiem tak, perfumy okej, ale szału nie ma , papy z dachu nie zdziera. Zapach trochę taki mdławy, mydlany. Zależy co kto lubi. Przypomina takie lepsze mydełko. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1/2 z 30 ml
  • 6 kwietnia 2013 o 11:45
    Miłe wspomnienia :)
    Mój pierwszy zapach z Avonu :) Subtelny, przyjemny, przywołujący miłe skojarzenia. Oba opakowania starczyły mi na bardzo długi czas. Jeśli tylko trafi się okazja, kupię go znowu; za poprzednie płaciłam nie więcej jak 10 zł, i byłam naprawdę zadowolona. Używam tego produktu od: Trzy lata Ilość zużytych opakowań: Dwa
  • 18 stycznia 2013 o 19:08
    uroczy
    Delikatny, "bawełniany" zapach, wydajny, przy przedawkowaniu może być przytłaczający, ale czasem do niego wracam i gdy znajdę na allegro jakąś okazję często skusze się na buteleczkę. Zapach idealny na co dzień, dość długo się utrzymuje na ubraniach. Niestety to bycia ideałem brakuje mu trochę "zadziorności", ale jego urok tkwi właśnie w prostocie. Troszkę jednowymiarowy , płaski ale mimo to nawet go lubię. Używam tego produktu od: jakiś czas temu Ilość zużytych opakowań: 2 całe opakowania
  • 16 sierpnia 2012 o 8:13
    Nieziemsko "czyste"
    Zapach tak czysty, bialy i swiezy jak tylko to mozliwe... Kojarzy mi sie z owinieta w bialy recznik kobieta ktora wlasnie wyszla z wanny. I z luksusowym mydelkiem :) Na lato moj must have, rewelacyjnie orzezwia:) W sumie nalezy do kategorii zaponianych, ale mozna go jeszcze dostac, chociazby na all ;) I to za jak smieszna cene... polecam!!! Używam tego produktu od: dlugo Ilość zużytych opakowań: 2 op
  • 8 sierpnia 2012 o 22:36
    Tansza kopia Boss Woman
    Jesli znacie Hugo Boss - Boss Woman, wiecie juz jak pachnie Perfect Cotton :) Jesli nie znacie - pachnie czystoscia, praniem, plynem do plukania...po kilku chwilach wyczuwam miod...cos pieknego :) W recenzji Pur Blanki napisalam wczesniej, ze pachnie jak Boss Woman, ale nie znalam wtedy jeszcze tych. Te sa naprawde odpowiednikiem idealnie odzwierciedlajacym Hugo\\\'we perfumy. Wiec jesli kogos nie stac, a podoba sie zapach to za taka cene jak najbardziej sie oplacaja. Mozna brac tez w ciemno na prezent, zapachy tego typu sa bezpieczne i szeroko lubiane :) Polecam! Używam tego produktu od: wczoraj Ilość zużytych opakowań: kilka ml