Sephora Make Up Palette (Paleta do makijażu)

• 10 kwietnia 2013 o 10:17
    niestety nie
    paletę dostałam w prezencie na własne życzenie. niestety zawiodłam się - cienie mimo że wyglądają w pudełku ślicznie, utrzymują się na oku strasznie krótko! - róży jest 5 (w tym jeden bronzer w zasadzie) ale przecież twarz mamy jedną więc jak to zużyć? a do mojej karnacji to muszę mieszać 2-3 różne.. - pędzelki które były w zestawie takie średnie, mi się szybko popsuły + plusem są błyszczyki bo są śliczne i masa kolorów, ale minusem jest fakt, że możesz się pomalować przed wyjściem z domu i już, przecież nie bierzesz paletki do torebki + bardzo wydajne chociaż nie wiem czy to nie minus zważywszy na fakt daty ważności tych wszystkich rzeczy i to że nie mogę ich nosić w torebce i poprawiać makijażu w ciągu dnia, choćby po to żeby to szybciej wykończyć więc niestety nie! Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 18 listopada 2011 o 15:42
    średniaczek
    Ja także dostałam paletę w prezencie. I na pewno można powiedzieć, że w tym przypadku trzy poziomy paletki to trzy różne jakości. Najlepsze są, według mnie, róże i bronzer - są dość intensywne i długo utrzymują się na skórze. Jeżeli chodzi o cienie ... matowe są zdecydowanie lepsze jakościowo od błyszczących, co nie zmienia faktu, że ani jedne, ani drugie nie wytrzymują dłużej niż max.4 godziny na bazie, bez bazy strach pomyśleć. Z kolei pomadki - kolory są przepiękne i nietuzinkowe, ale po ich użyciu i zmyciu na skórze zostaje na bardzo długo różowy ślad. Próbowałam go usunąć wszystkim, jednak nic nie podołało i w efekcie chodziłam trzy dni z różowymi ustami ;/ Ogólnie na prezent nie jest to paletka zła, jednak po nazwie firmy na opakowaniu można spodziewać się znacznie lepszej jakości. Używam tego produktu od: grudzień 2009 Ilość zużytych opakowań: jedno
    Lulka89
    8 czerwca 2011 o 12:03
    Przeciętne
    Również otrzymałam w prezencie już jakiś czas temu. Niestety Sephora mnie rozczarowała. Używałam większości cieni- są przydatne to fakt, można fajnie łączyć kolory podczas makijażu. Niestety ich trwałość pozostawia wieeeele do życzenia. Bardzo szybko się ścierają- po 2 godzinach efekt jest niewidoczny. Róże- chyba największa zaleta tej paletki. Używam wszystkich i wyglądają pięknie na skórze. Niestety tak jak cienie- bardzo szybko się ścierają... Szminek nie używam. Są okropne i mają fatalną kolorystykę.
  • 6 kwietnia 2010 o 13:12
    bez rewelacji
    Paletę dostałam w prezencie, na początku było wielkie wow, a po wypróbowaniu tylko ok... róże i cienie są nawet fajne, chociaż kruszą się i osypują co staje się uciążliwe. Mazideł do ust w ogóle nie używam, zdecydowanie za ciemne i jakieś takie dziwne (wiem, nie jestem zbyt konkretna ale trudno to określic:) Ogólem paleta przydaje się, nie trzeba brac kilkunastu pudeleczek cieni, rózów itp ale bez fajerwerek Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 1