Ziaja Sopot Sun, Mleczko po opalaniu z wapniem (stara wersja)

agateq
    4 lipca 2013 o 12:34
    kolejny dobry produkt od Ziai.
    Nie ulegam poparzeniom słonecznym i od wielu lat - chociaż mam naturalną jasną karnację - nie potrzebowałam kosmetyku, który zniweluje uczucie pieczenia i ukoi opaloną skórę. Niemniej mleczko sprawdza się doskonale jako tradycyjny balsam, jaki stosuję po wyjściu ze słońca i po kąpieli. Przyjemnie pachnie i nie mam wątpliwości, że moja skóra jest po nim dobrze nawilżona i odżywiona. Używam tego produktu od: roku. Ilość zużytych opakowań: w sezonie jedno.
  • 21 kwietnia 2013 o 17:08
    Uratował moją skóre
    Razemz żelem łagodzącym uratował moją skórę po poparzeniu słonecznym. Mam do niego ogromny sentyment, dlatego chętnie testuję kosmetyki ziajii i długo jeszcze będę testować. -dawał ulgę -skóra schodziła bardzo delikatnie -nie pzoostały mi żadne przebarwienia Używam tego produktu od: od bardzo dawna Ilość zużytych opakowań: kilka
  • 13 września 2012 o 15:56
    Mógłby być troszkę lepszy.
    Balsam fajnie nawilża skórę, dzięki czemu nie jest ona przesuszona po ekspozycji na słońce. Z poparzeniami jednak sobie nie radzi, nie z tymi bardziej dotkliwymi. Na lekko zaczerwienioną skórę jest ok. Jednak na głębokie, strasznie bolesne oparzenia II stopnia, jakich się dorobiłam w te wakacje potrzebne są już inne środki. No i działania chłodzącego również nie zauważyłam, za co także maleńki minusik. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 24 sierpnia 2012 o 9:56
    Przecietny
    Zacznijmy od tego, ze ja nie lubię się opalać. Jeżeli już, to wychodzi to przypadkiem. No ale czasem zdarza się mimo filtra 50. Na takie okazje kupiłam najtańsze mazidło - Ziaję. Pomoc okazała się doraźna i średnio skuteczna, No ale jednak. Zapach i konsystencja nie pozwalają, więc stało sobie w szafce zapomniane przez wszystkich aż do następnego lata, kiedy to przepełniona \'projektem denko\' i zbliżającą się data ważności postanowiłam zużyć jako balsam do ciała. W tej roli sprawował się nawet, jako ze wchłaniał się szybko i nawilżał. Nie jest to produkt zły, ale ze względu na znikomy komfort używania raczej nie odkupię. Używam tego produktu od: Sierpień 2011 i sierpień 2012 Ilość zużytych opakowań: Jedno (200ml)
    MarysN
    28 lipca 2012 o 13:21
    zdecydowanie mój numer jeden!
    Wróciłam z wakacji z białym tyłkiem, bo plaży topless nie znalazłam :D więc durna ja wybrałam sie na solarium i dałam sobie taką dawkę, że wieczorem prawie płakałam z bólu tak mnie piekła.. \\\\\\\'gabrycha\\\\\\\' :D nauczki mi to zbytniej jeszcze wtedy nie dalo, więc dwa dni później poszłam raz jeszcze i dowaliłam sobie jeszcze bardziej.. wtedy dopiero sie popłakałam :D więc biegiem do drogerii, nie miałam pojęcia co wybrać, i na ten kosmetyk skusiła mnie cena. Nie oddam go już nigdy nikomu! Po pierwszym użyciu odczułam ogromną ulgę! ..nareszcie mogłam nosić majtki! :D smaruję sobie teraz regularnie i jest coraz lepiej.. co prawda nie odczułam nic chłodzącego, ale od tego jest przeciez prysznic.. ;) dodatkowo świetnie nawilża i szybko sie wchłania! mój numer jeden! Używam tego produktu od: trzech dni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego