IsaDora Light & Shade Podwójne cienie do powiek

• 21 lipca 2014 o 10:57
    słabo jak na Isadorę
    Używałam poczwórnych cieni i pojedyńczych od Isadory i bardzo je lubiłam,ale tych nie znoszę! Jestem posiadaczką zestawu 86 Sooty Grey Matte. Cienie się potwornie osypują. Nie są też zbyt trwałe, u mnie po kilku godzinach zostają zrolowane i nie wygląda to dobrze. Na bazie trochę lepiej,ale też bez szału. Z zalet mogę jedynie wymienić brak zapachu i fakt,iż nie podrażniają oka,ale to trochę za mało by je ponownie kupić. Używam tego produktu od: ponad 2 tygodnie Ilość zużytych opakowań: pierwsze
  • 15 maja 2014 o 11:52
    Idealne
    Miałam paletkę nr 22 Blush Brown i 18 Mulberry Brown. PLUSY: - wydajność - gama kolorystyczna ; dodatkowo cienie są bardzo ładnie skomponowane w paletkach - trwałość - pigmentacja - nie podrażniają oczu - konsystencja ; bardzo dobrze się rozprowadzają MINUSY: - brak Używam tego produktu od: ok. 7 lat Ilość zużytych opakowań: dwa
    dand
    26 czerwca 2013 o 1:48
    Dobre na codzień.
    Używam kolorów 85. Dla mnie w porządku, jednak te cienie kosztują ponad 40 złotych, a jak dla mnie wcale nie przebijają cieni w podobnych odcieniach z Rimmela, których też używam. Plusy: -ładne, matowe kolory -trwałe -delikatna konsystencja Minusy: -cena Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: jedno
    sylvik3
    7 stycznia 2013 o 20:05
    zgrabne opakowanie ale wydajne
    Jestem zwoleniczka cieni bez wyrazistego brokatu więc wybrałam odcień 55 Fake Black-czarny matowy plus niebieski z lekkim połyskiem brokatu. Ciekawe połączenie kolorów. Cienie trwałe i wydajne. Cienie nie bardzo mocno napigmentowane. Dla mnie to jest plus gdyż moge stopniować nasycenie kolorow. Nałożenie kilku wartw nie powoduje rolowania się cieni pomimo używania bazy. Długi okres ważności od otwarcia Używam tego produktu od: 2 mies Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    abigajl
    25 listopada 2012 o 11:17
    średni
    - Zapłaciłam w Douglasie ponad 50 zł - beznadziejny aplikator - słabo napigmentowane Za niższą cenę można kupić lepsze cienie. Mimo, że mają ładne kolory i są dość trwałe, to ja raczej ich więcej nie kupię. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno