Sally Hansen Insta-Dri, Speed Dry Drops (Szybki wysuszacz lakieru do paznokci) (stara wersja)

• 9 lutego 2015 o 23:32
    Moje małe cudo :)
    Ekspresowe działanie! Po prostu WOW! Zgodnie z obietnicą, 30 sekund, no może max 1 minuta i można robić DOSŁOWNIE wszystko (ok, może poza ekstremalnymi czynnościami ;)). Jednakże codzienne, domowe, zwyczajne obowiązki możemy od razu wykonywać bez obaw, że cała praca pójdzie na marne. Duuuuża oszczędność czasu :) Jedyny minus: trochę szybko zasycha w buteleczce, gęstnieje. Szkoda, bo jest wydajny i wystarczyłby na długo, no ale.. muszę wybaczyć. PS. Nowa wersja nie przypada już tak do gustu... Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: 4 buteleczki
  • 26 sierpnia 2014 o 10:24
    dziala :)
    Produkt przyspieszajacy wysychanie lakieru. Zamkniety w malutkiej szklanej buteleczce. Zawiera 14.7ml produktu. Produkt jest olejkiem. Aplikujemy go na paznokiec za pomoca pipetki. Dzialanie olejku jest swietne! Wystarczy krople, dwie "nakapac" na paznokiec i po jakiejs minucie paznokcie sa suche. Wada tego produktu moze byc forma aplikacji za pomoca pipetki, ktora nie raz sobie dziabnelam swiezo wymalowany paznokiec, robiac dziure, co konczylo sie zmyciem lakieru i malowaniem od poczatku. Z czasem jednak nauczylam sie bezpiecznie tej pipetki uzywac. Kolejna wada tego produktu, choc niekoniecznie, poniewaz to zalezy od punktu widzenia, jest forma produktu - olejek. Wiadomo malujac paznokcie, chcemy jak najszybciej je pomalowac, wysuszyc lakier i wrocic do swoich spraw, a tu nam zostaje na paznokciach tlusty olejek! Jednak ja malujac paznokcie przed pojsciem spac, zostawiam ten olejek na paznokciach, ktory swietnie przez noc nawilza skorki! Malujac paznokcie w ciagu dnia, kiedy mam pewnosc, ze lakier jest juz suchy, myje rece ciepla woda i mydlem. Gotowe! Dodam, ze produkt swietnie i szybko wysusza 3 warstwy - bazy i dwie samego lakieru. Przy 4, tzn bazy i 3 warstw lakieru, juz troche dluzej trzeba go na paznokciach potrzymac. Używam tego produktu od: poczatku 2014 Ilość zużytych opakowań: jedno w trakcie
  • 20 maja 2014 o 13:15
    fantastyczny!
    Kupiłam ten wysuszacz ponad rok temu na all, malując od tamtej pory paznokcie raz na tydzień, zużyłam niecałą ! połowę tak jest wydajny skubaniec. Sądzę, że negatywne opnie niżej wynikają z nieumiejętności nakładania tego produktu. Po zrobieniu manikiuru/nałożeniu ostatniej warstwy lakieru, odczekujemy jakąś minutę i dopiero wtedy dajemy 1-2 kropelki na paznokiec. dłoń wtedy trzymam skierowaną w dół, przez co preparat pokrywa całą płytkę. Czekam 5 minut i wmasowuje resztę preparatu w skórki, bo w składzie ma olejek migdalowy. Dzięki niemu lakier trzyma mi się na paznokciach u rąk tydzień. Przez ten czas nic nie odpryskuje ani nic, myję tez naczynia, w pracy mam do czynienia z różnymi materiałami. Nic się z nimi nie dzieje. O paznokciach na stopach nie wspomnę, bo tam to wytrzymuje do 3 tygodni...:) Oprócz trwałości, ten preparat sprawia, że lakier się błyszczy, naprawdę świetnie to wygląda, Kosztuje kilkanaście złotych na all i moim zdaniem są to dobrze zainwestowane pieniądze. W nazwie preaparatu jest słowo wysuszacz, ja bym jeszcze użyła słowa utwardzacz i nabłyszczacz:) Używam tego produktu od: ponad roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 14 stycznia 2014 o 0:31
    moje wybawienie!
    miód malina! nic dodac nic ująć.. plusu: -wysusza migiem, moze nie w 30 sekund ale doslownie 3 min i moge robic co dusza zapragnie -nawilza skorki -wydajny, maluje co 2-3 dni paznokcie, a po 2 miesiacach mam ponad połowę minus; -cena, ale i tak jej wart Używam tego produktu od: 2 miesiecy Ilość zużytych opakowań: połowa
  • 4 grudnia 2013 o 14:58
    pic na wodę fotomontaż
    zakupiony na allegro, miałam wielką nadzieję, na coś, co w końcu sprawi, że nie będę uwięziona i bezbronna przez godziny schnięcia lakieru. no cóż, to nie ten produkt. -niewygodny w aplikacji. graniczy z cudem zaaplikowanie jednej kropli idealnie tak, aby rozlała się ona na cały paznokieć. w efekcie nakładamy więcej kropel, które zawsze z którejś strony spłyną na palec, dzięki czemu i tak mamy tłuste rączki i nie bardzo możemy coś nimi robić -wydaje mi się, że niezbyt pomaga paznokciom wyschnąć. ani w 30 sekund (haha), ani 5 minut, ani w ciągu kolejnych 15. czasem wydaje mi się, że po tych 20 minutach lakier jest suchy, idę delikatnie zmyć wysuszacz... i niestety okazuje się, że myślałam źle :) podsumowując: nie spełnia swojej roli, na pewno nie zakupię ponownie. wole już swój sposób z czekaniem na podeschnięcie lakieru i ostrożne smarowanie rąk zwykłym kremem :) Używam tego produktu od: 5 miesiecy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego