Astor Shine Deluxe Jewels (Błyszczyk do ust)

• 7 lipca 2015 o 9:10
    Całkiem fajny.
    Całkiem fajny błyszczyk - bardzo dużym plusem moim zdaniem jest to, że jest mega wydajny, już niewielka ilość wystarcza, żeby pokryć ładnie usta. Do tego mam go już jakieś 3 lata (gdzieś go posiałam i znalazł się w przeprowadzce) - myślałam, że będę musiała go wyrzucić, jednak nic się nie zmieniło - ani konsystencja, ani zapach ani właściwości. A więc stosuję nadal :) Mam odcień Rosalina Perarl i jest to super odcień - łagodny róż, ładnie odbija światło, przez co usta wydają się większe. Polecam. Używam tego produktu od: 3 LAT Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 5 czerwca 2014 o 8:31
    słaby, oj słaaaaby...
    Kupiłam go sama, w pełnej cenie - 20 zł... I się zawiodłam. Mój kolor to 008 precious amethyst- ładny i naturalny, zblizony do koloru moich ust. +wariant kolorystyczny idealny dla mnie +daje łady połysk +naturalny efekt połysku Ale.. -jest zupełnie nietrwały, natychmiast się zjada -daje uczucie obklejonych ust, mimo że jest rzadki -leje się, gdy nieco za dużo nałożę- spływa -chemicznie pachnie -klei się (!!!!) -nie kryje, daje jedynie poświatę. Nie, nie kupię go więcej! Idę po Bourjois. Używam tego produktu od: dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań: początek pierwszego
  • 25 kwietnia 2014 o 9:11
    Fajny, ale nietrwały
    Otrzymałam błyszczyk w prezencie i jestem zachwycona nim. Usta pięknie się błyszczą i mam wrażenie, że są pełniejsze. Podoba mi się opakowanie i konsystencja. Cena przyzwoita. Jedyny minus, to to że szybko się ściera...lub ja mam tendecnję do zlizywania wszelakich blyszczyków. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 male
  • 1 kwietnia 2014 o 11:37
    Uwielbiam
    Błyszczyk jest świetny. Nie skleja ust, nie warzy się na ustach, ma ładne kolory (ja mam amber nude- naturalny ciemny beż), nie wysusza ust. Utrzymuje się kilka godzin. Bardzo łatwo się go aplikuje i równomiernie rozprowadza. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: zużyte pół opakowania
  • 22 marca 2014 o 12:41
    Może być
    Mam mieszane odczucia. Błyszczyk sam w sobie jest ok, szału co prawda nie ma, ale też nie ma się do czego szczególnie przyczepić. Kolory jak dla mnie fajne, może ciut za dużo tych błyszczących drobinek, które a propos ciężko nazwać drobinkami ;). Konsytstencja dobra, zapach przyjemny, aplikator też porządny. Całkiem długo utrzymuje się na ustach przez co jest wydajny. I wszystko by się zgadzało, wydaje się, ze czegóż chcieć więcej od błyszczyka.... niestety mi zdecydowanie nie nawilża ust, a wyjątkowo je wysuszył. Po dwóch tygodniach musiałam odstawić go na bok na rzecz zwykłej pomadki pielęgnacyjnej, żeby jako tako odżywić usta. Teraz po regeneracji ust, używam błyszczyka sporadycznie, kilka razy w tygodniu i wszytsko jak na razie jest ok. Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opak