Clear Men, Ice Fresh Shampoo (Szampon przeciwłupieżowy dla mężczyzn do wszystkich rodzajów włosów)

marex55
    9 października 2013 o 23:39
    Bardzo dobry szampon
    Bardzo dobry szampon - super konsystencja, zapach, wydajność, cena i przede wszystkim działanie przeciwłupieżowe. Fakt, trzeba go używać często i pozostawiać na skórze głowy na pewien czas (2-3 min.) i po takiej kuracji nawet mój dotychczasowy faworyt - Vichy Dercos preciwłupieżowy może się schować! ;) Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: 4 po 400 ml
  • 21 października 2011 o 2:13
    Szok!!!
    Napiszę krótko - 8 lat walczę ciężkim tłustym łupieżem skóry głowy. Wypróbowałem już chyba wszystkiego - od zwykłych szamponów z marketu, po te najdroższe z apteki. Po tym szamponie, kupionym przypadkiem, moja głowa jest w najlepszym stanie od początku walki - właściwie wyleczona. Niby zwykły szampon z marketu, ale jak dotąd to mój absolutny nr 1 !!! Używam tego produktu od: 2,5 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 2 butelki
  • 24 stycznia 2011 o 23:41
    Masakra!
    Miałam próbkę 50ml w prezencie od Ross:D Zdecydowanie nie przypadł mi do gustu! Po pierwsze, nie zmniejszył ani trochę łupieżu. Już na tej podstawie nie kupię jego pełnowymiarowej wersji, gdyż nie spełnia swojej najważniejszej funkcji. Owszem, trochę chłodził skórę przy myciu, ale co z tego? Spójrzcie tylko na skład, w życiu gorszego wśród szamponów nie widziałam, poważnie.
    neska80
    22 listopada 2010 o 0:53
    jest niezły:)
    Powiem tak: w poszukiwaniu idealnego szamponu do włosów przetłuszczających się, w determinacji sięgnęłam po \"męski\" szampon:D wcześniej chyba miałam próbkę dołączoną do jakiegoś czasopisma (nie pamiętam jakiego:P) i byłam pod wrażeniem! miałam też próbkę, a potem szampon w \"damskiej\" wersji w białej butelce, ale jak dla mnie, był słabszy od tego:) Clear Men Ice faktycznie przyjemnie chłodził skórę głowę, a włosy były puszyste przez jakiś czas:) Używam tego produktu od: od roku Ilość zużytych opakowań: ze 2:)