Kerastase Reflection, Chroma Thermique Mleczko termiczne

• 4 lutego 2015 o 21:44
    Zawiódł moje oczekiwania
    Jestem rozczarowana tym kosmetykiem, generalnie bardzo lubię produkty Kerastase, linię Nutritive szczególnie. Na mleczko Chroma skusiła mnie fryzjerka rozpływając sie nad jego dobroczynnym działaniem dla osób używających tak jak ja prostownicy. Miało czynić cuda a tylko ładnie pachniało. Włosy elektryzowały się, ciężko je było zdyscyplinować, mleczko Chroma ma za zadanie chronic włosy,nie nadaje im tekstury, nie ułatwia modelowania, nie ułatwia prostowania. Aby uzyskac zadowalający efekt trzeba by użyc paru produktów co na pewno obciążyłoby włosy. Oprócz zapachu i ładnego koloru opakowania nie zauważyłam spektakularnych efektów, nie poprawiła mi się struktura włosa, ochronne działanie przed wysoka temperaturą jak gwarantuje producent może i było ale ja nic o tym nie widziałam . :-) Szukam dalej i testuje teraz Revlona. Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 pełnowymiarowa tuba
    suzi27
    23 lipca 2014 o 22:21
    świetne
    Rewelacyjne mleczko! Mam włosy farbowane na blond. To mleczko sprawia, że są dużo zdrowsze! Polecam. Warto wydać pięniądze na zakup tego kosmetyku. Zdecydowanie mój KWC. Ponadto pięknie podtrzymuje kolor włosów farbowanych. Używam tego produktu od: 1 roki Ilość zużytych opakowań: zaczynam używać 3 opakowanie
  • 8 stycznia 2014 o 10:27
    bdobry
    Bardzo dobry produkt producent spełnia wszystkie obietnicę tylko ta cena... no ale jak się chce zapuszczać ŁADNE-ZDROWE włosy, to niestety trzeba zainwestować. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
    signa
    13 lutego 2013 o 18:26
    Najlepszy!
    Zdecydowanie najlepszy! Wcześniej próbowałam cementu i nektaru termicznego, byłam zadowolona ale po spróbowaniu tego nie zamienie go na żaden inny. Włosy są po nim pięknie błyszczące, gładkie, wyglądają na dużo zdrowsze, a kolor zdecydowanie intensywniejszy i bardziej wyrazisty. Mam włosy farbowane, naturalnie kręcone więc niestety są z natury suche. Po zastosowaniu tego preparatu wyglądają na zdrowsze i mocniejsze. Do tego jest wydajny i cudownie pachnie. Dla mnie ideał. Używam tego produktu od: prawie roku Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 29 grudnia 2012 o 17:51
    Ulubiony
    Obecnie jest to mój ulubiony produkt do nabłyszczania moich włosów. Używam prostownicy na okrągło, mam zdrowe włosy ale zawsze mam ochotę czymś je nabłyszczać. Korzystałam wcześniej z nabłyszczaczów w sprayu albo jedwabiu albo olejków Nuxe, i zawsze - choćbym nakładała delikatnie to otrzymuję efekt natłuszczenia włosa, co rujnuje cały efekt. kiedy używam mało jedwabiu, to efekt jest żaden. Jestem z reguł zadowolona z produktów Kerastase, jest to mój pierwszy produkt termiczny z tej firmy (wcześniej kupowałam Matrixy) i zdecydowanie przerzucam się na Kerastase. Używam go trochę podczas suszenia, potem dokładam od połowy w dół podczas prostowania. Efekt gwarantowany za każdym razem. Włosy są błyszczące, ale lekkie, nie tłuste, wyglądają bardzo zdrowo, jako, że mam długie i prawie zawsze rozpuszczone przywiązuje dużą wagę do ich wyglądu by nie wyglądać jak \'spaniel\' :) Plusy: - nabłyszczenie i ujędrnienie - ochrona przed temperaturą, dla prostujących - jak zawsze piękny zapach - poręczne opakowanie - wydajny, nie trzeba dużo nakładać Minusy: brak