La Roche-Posay Effaclar Duo (Krem eliminujący zmiany trądzikowe o podwójnym działaniu)

• 14 marca 2016 o 15:54
    genialny dla osób u których zaczyna się trądzik
    Jest idealnym kremem na niedoskonałości. Na opakowaniu jest napisane, że po 1 nocy jest już różnica i ja się pod tym PODPISUJĘ! Plusy: -w czasie stosowania produktu, praktycznie żadne wypryski nie występują -jest wydajny (smarując 4-5 razy w tyg starczyło na 6 miesięcy) -Blizny po pryszczach schodzą już po 4 dniach - bardzo dobrze nawilża -cudowny zapach RADA : cena może odstraszyć, ale WARTO ! Przeważnie kupuję go z żelem effaclar i płacę 45 zł (w aptece). Zestaw tworzy super team. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 2 i zaczynam 3
  • 9 marca 2016 o 13:28
    bardzo przesusza
    Zużyłam kilka opakowań tego produktu. Kupiłam go za na namową dermatologa w walce z trądzikiem. Na początku stosowałam całą serię Effaclar, jednak z czasem moja cera stała się bardzo, bardzo przesuszona. Mimo tłustej strefy T na brodzie i czole pojawiły się suche skórki. Używam go teraz doraźnie i zawsze z kremem nawilżającym. Długofalowo nie sprawdził się na mojej wrażliwej cerze. Używam tego produktu od: 5 lat Ilość zużytych opakowań: kilka
  • 2 marca 2016 o 16:49
    Mój ulubiony krem na trądzik
    W końcu znalazłam odpowiedni krem dla mojej cery! Po latach poszukiwań, prób, cierpień i łez :D OTO JEST! Plusy: + zredukował trądzik i wszystkie inne paskudztwa na twarzy do ZERA + nie zapycha + bezzapachowy + nawilża + szybko się wchłania + leciutki, delikatny + wydajny + cudnie wygładza skórę + ogranicza świecenie skóry w strefie T Miło jest kupić go w promocji, aczkolwiek za takie działanie nie miałabym problemów, żeby go kupić w cenie regularnej (49zł w Super-Pharm). Używam tego produktu od: około roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie 2
  • 1 marca 2016 o 13:09
    Mnie troche podrażnił na początku stosowania, mialam wypaloną skórę do czerwoności na brodzie. teraz
    Mimo tego, iż na początku mnie podrażnił (na brodzie) sprawdza sie w miare dobrze . Nic nowego mi nie wyskakuje. NIestety nie stosuję go codziennie, bo u mnie zbyt częste stosowanie powoduje straszne napięcie skóry. Używam tego produktu od: 3 tygodni Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
  • 28 lutego 2016 o 19:03
    Nie dla mojej cery
    Krem kupiłam po wielu reklamach, naczytawszy się wielu recenzji (w większości wychwalających) i po poleceniu go przez dermatologa. Borykam się z problemami skórnymi, nie są one duże, lecz chciałam doleczyć wszystko do końca, więc po przeczytaniu tak wielu dobrych opinii miałam nadzieję, że i mnie pomoże w tym procesie. Niestety, stan skóry nie tylko się nie poprawił, ale i pogorszył. Używałam od ponad miesiąca, co zgodnie z zapewnieniami producenta, skóra powinna być już idealna lub przynajmniej jakoś wyglądająca. +ładny zapach +wygładza skórę +lekka konsystencja +szybko się wchłania -cena -brak efektów poprawy -nie usuwa przebarwień -nie nawilża -pogorszył stan mojej cery Zdecydowanie jestem na nie i nikomu nie polecę! Wszystko oczywiście zależy od typu cery i problemu, u mnie się nie sprawdził, jak dla mnie produkt przereklamowany :) Lepiej się może sprawdzi dla osób z naprawdę małym problemem, lecz jak dla mnie kupienie tego jest zdecydowanie złą inwestycją. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno