Delia Hair Fashion, Czekoladowy szampon do włosów w odcieniach brązu

• 16 listopada 2013 o 16:36
    polecam
    + Szampon pięknie pachnie, ma delikatną kremową konsystencję + nie podrażnia skóry głowy, dobrze się pieni i fajnie oczyszcza włosy + nie trzeba później stosować odżywki, gdyż sam szampon świetnie nawilża, natłuszcza i nabłyszcza włosy + włosy są zregenerowane i dobrze oczyszczone + szampon pomaga uzyskać oryginalny, intensywny kolor bez farbowania. Włosy wyglądają po nim ciekawiej, ładnie się mienią i błyszczą; do tego mam komfort pełnej pielęgnacji koloru po farbowaniu i nie muszę używać specjalnych masek przedłużających jakość farbowania; Minus za dostępność, bo niestety Delia jest ogólnie trudnodostępna ;/ Używam tego produktu od: dwa tygodnie Ilość zużytych opakowań: jedno
    Asia19x
    19 kwietnia 2012 o 10:07
    uwielbiam
    Szamponu używam od około dwóch lat, z przewami. Po raz pierwszy kupiłam zupełnie przypadkowo, gdyż chciałam szampon przeznaczony specjalnie do wlosów w odcieniach brązu. Włosy mam naturalne - miedziano - kasztanowe. Uwielbiam ten szampon. Szamon posiada rzadką konsystecję, ale sa się przeżyć. Zapach wprost cudownie apetyczny ;) - prawdziwie czekoladowy, kolor tak samo. Nie pieni się idealnie,ale rozcieńczany metodą kubeczkową spisuje się świetnie. Szampon wymaga pozostawienia przez chwilę na włosach, ja czekam około 1,5 minuty, po czym spłukuje i myje raz jeszcze. Jest wydajny i śmiesznie tani - około 5 -6złotych. A jeżeli chodzi o działanie... .... włosy po nim tak błyszczą, jakby były posypane milionem złotych drobinek. Zdecydowanie podkreśla barwę włosów. Co do tego czy podtrzymuje kolor włosów farbowanych - mam naturalne, więc nie wiem. On jest po prostu idelany. Uwielbiam to, co robi z włosami. Nie przesusza, nie podrażnian, nie plącze włosów, ideał. Minusem jest tylko dostępność. Kupuję w Inter M., gdyż nigdzie indziej go nie znalazłam. Używam tego produktu od: Około 2 lata Ilość zużytych opakowań: Conajmniej 6 butelek 200ml
    tirills
    12 listopada 2010 o 11:10
    Rewelacyjny
    Szampon jest nie tylko tani ale świetnie pielęgnuje włosy. Ma śliczny czekoladowo-imbirowy zapach i pogłębia kolor. Wiele osób jakiś czas po stosowaniu, pytało mnie czy farbowałam włosy, bo ładny kolor mam. Dla niektórych może być wadą to że trzeba go chwile potrzymać na włosach ale trzeba dać czas składnikom żeby się wchłonęły. Nie wiem jak ze składem, ale chyba nie ma kosmetyku na półkach sklepowych bez chemii. Jak dla mnie jedyna wada tego produktu to małe opakowanie i rzadka konsystencja. Mimo to daje 5! Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania
    deviiii
    15 lipca 2010 o 14:10
    oł maj gad
    Ma ładny zapach, ok, ale potem i tak nakładam odżywkę, która ten zapach niweluje. Zbija włosy w snop siana jak mój znienawidzony Clear do prania swetrów i wcale nie chroni koloru!!! Szybciej się też od niego przetłuszczają. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1.
    korrrba
    7 lipca 2010 o 20:19
    do bani
    to jest już 3 szampon przeznaczony do włosów brąz, który testuję. wcześniej był gliss kur do włosów brąz i accent. z miernym efektem. skusiłam się jeszcze na delię, poza tym szampon był raczej tani i tu jest jedyny plus. nie mam pojęcia jaką chemię zawierają szampony przeznaczone do włosów w odcieniu brązowym, że tak błyskawicznie przetłuszczają mi się włosy. przetłuszczają się to jest mało powiedziane! są takie obciążone, jakbym je polała jakimś olejem!! mam dość cienkie włosy a one i tak mają tendencję do przetłuszczania i muszę unikać dodatkowego obciążania. kiedy miałam włosy blond i używałam szamponów do włosów blond nie miałam takiego problemu. a kiedy ufarbowałam włosy na brąz i kolor mi troszkę już wypłowiał, a muszę się jeszcze wstrzymać z ponownym farbowaniem. pomyślałam więc o szamponie do włosów w odcieniu brąz. i niestety moje trzecie podejście i rezygnuję. to już wolę mieć włosy wypłowiałe, ale czyste. szamponem delia umyłam włosy wczoraj i na początku wydawało mi się, że wreszcie będzie ok. włosy były miłe w dotyku, puszyste, błyszczące. niestety już dzisiaj około południa zrobiły się smętnie wiszące, oklapnięte, i takie jakby sklejone ze sobą :( naprawdę wyglądają mało estetycznie, dzisiaj znowu jestem zmuszona umyć włosy, a nie mogę sobie na to pozwalać codziennie, z reguły myję co dwa dni. nie polecam tego szamponu, chyba, że ktoś może sobie pozwolić na mycie włosów codziennie, albo nawet 2 razy dziennie. Używam tego produktu od:wczoraj Ilość zużytych opakowań:jedno mycie i mi wystarczy ;(