Estee Lauder Time Zone, Line and Wrinkle Reducing Creme (Krem redukujący zmarszczki)

• 9 października 2015 o 22:43
    zapycha:(
    Krem do kazdego typu cery czyli dla nikogo...dla posiadaczek cer tłustych czy mieszanych nie nadaje się. Choć ma fajną konsystencję, nie wchłania się. Zostawia tłustawy film, trzeba jeszcze przypudrować ( poza podkladem). No i niestety mocno zapycha. Solidny wysyp po 3 dniach uzytkowania:( Podklad krocej sie utrzymuje przez tłustawość. Plusy: całkiem dobrze radzi sobie z pielęgnacją, ale od kremu za 300 zł. To wymagam cudów :) Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 4 sierpnia 2014 o 20:17
    krzywdy nie zrobił...i to by było na tyle
    Dostałam ten krem w prezencie. Moja radość była wielka - nie dosyć, że luksus na półce, to jeszcze jakie dobrodziejstwo dla cery ! O la,la... Oczywiście zaraz po otrzymaniu kremu-cudu poczytałam nieco o tym specyfiku i cóż...pozostało stosować i czekać, jak to za mniej więcej 2 miesiące z lustra spojrzy na mnie nowa ja, młodsza o 10 lat (ha,ha). Stosowanie kremu było przyjemnością: - elegancki słoiczek, - ładny, acz niemęczący zapach, - przyjemna, treściwa konsystencja, - dobre wchłanianie Nieco mnie przeraziło, że ten "luksus" tak szybko znika ze słoiczka, ale cóż...systematyczne stosowanie, 2 razy dziennie, takie daje efekty (chociaż inne kremy tak szybko nie znikały, hmm...). Działanie kremu: - nie zapchał (ale mnie mało który kosmetyk zapycha) - nie podrażnił (rzadko kiedy mnie coś podrażnia; cerę mam wprawdzie "umęczoną" trądzikiem za młodu i mijającym czasem w chwili obecnej (40+), ale nigdy żaden kosmetyk mnie nie uczulił i nie zmasakrował: zaczerwienienia, grudki, przesuszenia jakoś się mnie nie imają) - nie przesuszył - nie zostawiał "świecącej patelni" na twarzy Wiadomo już, czego nie zrobił, a co ZROBIŁ? Otóż...NIC! Dostałam prezent za blisko 300 zł, który ładnie wyglądał na półce, nie zrobił krzywdy i to by było na tyle. Moja twarz nie tylko nie wyglądała po nim 10 lat młodziej;), ona nie była nawet o miesiąc młodsza:(. Przed Estee Lauder używałam kremu Pharmaceris (10 razy tańszy), a po zakończeniu przygody z Estee Lauder moja cera pozostała bez zmian. Bez bólu wróciłam do Pharmaceris. Daję Estee 2,5 gwiazdki za: - nie zrobił krzywdy (to w sumie zaleta;) - przyjemny zapach i konsystencja - półka w łazience zyskała dodatkowy produkt luksusowy, co cieszyło oko (zawsze to miło popatrzeć na ładne rzeczy, zwłaszcza jak samemu nie wydało się na nie pieniędzy:) Używam tego produktu od: rok temu Ilość zużytych opakowań: 1 pełnowymiarowe
  • 13 stycznia 2013 o 19:27
    baaardzo średni, a za taką cenę to już wstyd ...
    Krem dostałam i dłuuugo nie recenzowałam, bo najpierw mi jakoś głupio było zganić prezent, a potem jakoś o nim zapomniałam. + śliczne opakowanie, taki luksusowy minimalizm, to co kocham najbardziej + przyjemna, maślana konsystencja + nieuciążliwy zapach + trochę nawilża/odżywia, ale niestety chyba tylko dla mało wymagających cer lub przebywających w dobrych warunkach bo: - początkowo mi się podobało nawilżenie odżywienie, ale podejrzewam, że skóra była w ogólnie dobrym stanie, po 2-3 tygodniach przestało być pięknie - skóra wołała pić, pojawiały sie suche skórki - odżywienie w normie, ale nawilżenia brak - efektem małego nawilżenia był wysyp mikrozmarszczek, charakterystycznyc dla odwodnionego naskórka. I to jest mój główny zarzut - jak krem ma być przeciwzmarszczkowy, jak sam zmarszczki generuje. Zaczęłam pod niego używać DDML Clinique, który jak zawsze uratował sprawę. Problem taki, że nawet Ziaja Kozie Mleko tuninguje na kilka półek do góry;). Tak więc niestety, radość z prezentu wprawdzie została, szkoda jednak, że się nie sprawdził. Używam tego produktu od: około rok temu Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 29 czerwca 2012 o 12:54
    Rewelacyjny
    Powiem szczerze: przetestowalam bardzo wiele roznych kremow do twarzy- od tych z nizszej polki po te z polki najwzyszej. Estee Lauder Time Zone bardzo przypadl mi do gustu ! Po pierwsze: dziala. Stosuje juz 3 opakowanie tego kremu i ...widze efekty jego dzialania ! Jestem osoba po 30 stce i szukalam kremu, ktory wygladzi moje (nieliczne bo nieliczne, ale sa ) zmarszczki, nada skorze swiezosci i blasku, nawilzy i bedzie nadawal sie pod makijaz bez zbednego swiecenia sie i rolowania. Ten krem mnie zachwycil bo spelnia wszystkie te warunki. W dodatku jego konstystencja jest bardzo lekka przez co krem wchlania sie idealnie. Delikatny zapach przydaje calemu procesowi pielegnacyjnemu uczucia luskusu na co dzien ;) Stosuje wersje do cery normalnej- mieszanej. Cena jest wysoka, ale krem bardzo wydajny. Stosuje go zarowno na twarz jak i szyje. Zachecona efektami, kupilam takze krem Time Zone do pielegnacji wieczorem. To juz kolejny produkt z tef firmy i musze powiedziec, ze jak do tej pory nie zawiodlam sie. Polecam ! Używam tego produktu od: 10 miesiecy Ilość zużytych opakowań: 3
  • 24 maja 2012 o 15:38
    za gęsty więc pod oczy
    Krem jest bardzo gęsty wręcz masełkowy, co na początku bardzo mi się podobało do mojej suchej cery. Tylko że przez swoją gęstość jest mało wydajny, jak po paru użyciach zobaczyłam jak znika ze słoiczka to zaczęłam go stosować tylko pod oczy. Pod oczami daje radę, rano skórka jest miękka i jasna. Tylko trzeba uważać żeby krem nie dostał się do oka bo lekko szczypie. Jeśli ktoś chce go używać codzień na całą twarz, to nie wiem czy mu słoiczek na 3 tyg starczy. Używam tego produktu od: paru miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1/2