Timotei Kids, Shampooing (Szampon dla dzieci)

megansa
    20 sierpnia 2011 o 20:31
    Dobry
    Truskawkowy <3 + pięknie pachnie a zapach utrzymuje się dość długo na włosach + jest na prawdę delikatny + dobrze oczyszcza włosy + nie skleja, nie obciąża ani nie plącze! + włosy są miękkie, puszyste, bardzo przyjemne w zapachu + nie wysusza włosów Używam zawsze z odżywką lub maską. Świetny na lato :). Używam tego produktu od: Kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: Dwa
    aga667
    12 lipca 2011 o 22:01
    Całkiem fajny
    Miałam ten o zapachu truskawkowym i na włosach naprawdę slicznie pachniał, włosy po nim były puszyste i całkiem przyjemne w dotyku (jednak nie wiem jak działa bez odżywki bo ja swoją nakładam po każdym umyciu włosów), poza tym włosy po nim są długo świeże i naprawdę dobrze się rozczesują. Dziś jednak kupiłam wersję o zapachu arbuza : ) Używam tego produktu od: trzech tygodni Ilość zużytych opakowań: jedno opakowanie
  • 14 lutego 2011 o 20:04
    ok
    Mam truskawkowy. Kupiłam ze względu na bardzo intensywny zapach i fakt, że jako szampon dla dzieci powinien mieć mało chemii. Ładnie oczyszcza włosy, ale niestety zapach bardzo krótko utrzymuje się na włosach- po wysuszeniu jest nie wyczuwalny. Używam tego produktu od: 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 (w trakcie)
  • 9 lutego 2010 o 0:39
    W miarę
    Kupiłam ten szampon, gdyż potrzebowałam czegoś do awaryjnego mycia włosów w pracy (czasem jestem na pierwszą zmianę, a mycie włosów o piątej rano, aby zdążyły wyschnąć to żadna przyjemność, zwłaszcza zimą). Szukałam więc szamponu, który jest łagodny dla włosów i pozwala je rozczesać bez konieczności używania odżywki (szampony 2 w 1 u mnie się nie sprawdzają). Mam wersję arbuzową. Zapach jest świeży i przyjemny, aczkolwiek nieco słodszy i cukierkowy niż prawdziwy arbuz. Szampon faktycznie ułatwia rozczesywanie włosów, ale nie zastąpi odżywki do spłukiwania. Poza tym mam wrażenie, że po umyciu włosy są nieco szorstkie i bardziej sypkie niż zazwyczaj. Używam tego produktu od: ponad 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: mniej więcej połowa butelki
    droga A
    6 grudnia 2009 o 15:25
    arbuz niezbyt
    Mam wersję arbuzową, za którą nie przepadam. Myję włosy sobie i swojemu dziecku, ale robię to nie za często. Zapach ma znośny, choć myślałam, że będzie słodszy. Potrzeba sporo kosmetyku by spienić go na włosach - mam krótkie. Niestety po umyciu włosy są szorstkie, sznurkowate, mało nawilżone. Konieczne jest użycie dobrej odżywki. Aby nie zrobić sobie z włosów siana używam tylko wtedy gdy mam ochotę na zapach arbuzowy w kąpieli. Używam tego produktu od:2-3 miesiące Ilość zużytych opakowań:wciąż 1