Yves Saint Laurent Mascara Singulier

• 26 lipca 2014 o 18:11
    nigdy więcej!!!
    Tusz ma piękne opakowanie, ale co z tego: - cena dość wysoka - tusz szybko wysechł w opakowaniu mimo tego, iż rzadko go używałam - nie było efektu wow, a tego bym się spodziewała po tuszy w tym przedziale cenowym + ładnie pogrubiał + przyjemnie pachniał Dalej szukam ideału. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: początek pierwszego
    Je2bnik
    22 września 2013 o 21:18
    Najgorszy tusz wysokopolkowy jaki mialam
    Tusz kupilam podczas jakiejs promocji w bootsie za ok 15 funtow co i tak za takiego bubla jest cena okropnie wysoka.Polecialam na to przesliczne zlote opakowanie,fioletowy kolor i pomyslowa szczoteczke.Tusz ma okropnie sucha konsystencje,przy pierwszej aplikacji mialam wrazenie jakby byl to tusz uzywany juz co najmniej pol roku! Na moich rzesach nie widzialam zadnego fioletu tylko jakby kolor szary/wyblakla czern:( Rzesy byly tylko leciutko delikatnie podkreslone.Zadnego podrecenia,wydluzenia,pogrubienia-NIC.Rzesy pokryte delikatnym kolorem to wszystko co robi ten tusz.Plus za to ze jakos okropnie rzes nie skleja,da sie je rozczesac,nie odbija sie tez pod brwiami za co dostaje gwiazke.Szkoda ze musialam wydac 15£ na jeden z najslabiej spisujacych sie tuszy jakie kiedykolwiek mialam! Teraz ma dla mnie tylko funckje ozdobna :) Calkiem fajnie wyglada :D Używam tego produktu od: mam go ok 2 mce Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 30 kwietnia 2013 o 11:15
    piękny ale krótkotrwały efekt
    Mam mieszane uczucia do tego tuszu. Początkowo dawał piękny efekt naturalnie pogrubionych rzęs, zero sklejania! Pierwszy raz trafiłam na tusz, po ktorym rzesy tak pięknie wyglądaly i pierwszy raz slyszalam z ust koleżanek pytania "co zrobilaś z rzęsami". Okazało się, że sucha formuła tuszu jest dla mnie idealna. Myślalam, że znalazlam swoj Święty Graal. Niestety taki stan rzeczy trwal krotko, ze 2 tygodnie może. Tusz zacząl się niemilosiernie osypywać, już po 2 godzinach miałam paprochy pod oczami. Próbowałam rozwodnić go plynem do soczewek, ale zacząl sklejać i osypywać się jeszcze bardziej. Kupiłam go na allegro, więc myślalam że może był wcześniej otwierany, ale po opiniach innych dziewczym, wnioskuję że taka jego ulotna uroda. Nie uśmiecha mi sie wydawanie 100 zł co 2 tygodnie. To naprawdę skandal, żeby taki drogi tusz byl aż tak nietrwały! Tusz pachnie brzoskwiniowo, ale to akurat mało istotne dla mnie. Te dwie gwiazdki dalam za 2 tygodnie pieknych rzęs, ale wszystko inne jest na minus. A szkoda, bo myślalam że znalazlam wreszcie swoj idealny tusz.
    raffia
    16 kwietnia 2012 o 12:11
    Uwielbiam ten tusz
    Nie od razu mnie zachwycił... Uczyłam się jak malować tym tuszem rzęsy, ponieważ posiada dość specyficzną szczoteczkę w kształcie elipsy. Nauczyłam się i jestem zachwycona (dużo ruchów zig zag do góry :)) Daje efekt spektakularnie pogrubionych rzęs a przy tym podkręconych. Uwielbiam też ten głęboki czarny kolor maskary, który zapewnia bardzo wyraziste spojrzenie. Tusz ten na pewno jest wydajniejszy niż Effet Faux Cils ale prawdą jest, że po jakimś czasie ( 1-2 msc a to niedużo ) konsystencja się zmienia i robi się bardziej suchy. I tak go lubię :) Używam tego produktu od: z przerwami ok 3 lat Ilość zużytych opakowań: 2 pełnowartościowe i 1 miniprodukt
  • 16 kwietnia 2012 o 10:25
    piekny bubel
    Pieknie zapakowany bubel. Plusy: -wyzej wspomniane opakowanie -ciekawa szczoteczka,pieknie rozdzielajaca rzesy I na tym koniec plusow. Minusy: -szczoteczka pieknie rozdziela ale tez praktycznie uniemozliwia pomalowanie rzes bez pobrudzenia powiek -tusz wysechl po jkims miesiacu (uzywany tez nie codziennie) -robi pande -nie spelnia obietnic producenta, efektow podkrecenia i wydluzenia brak Biorac pod uwage cene tego produktu to chyba jakis kwietniowy zart firmy YSL Używam tego produktu od: 1.5 miesiaca Ilość zużytych opakowań: jedna maskara