Golden Rose Nail Care Line, Cuttipeel (Preparat do zmiękczania skórki przy paznokciach)

lolka80
    28 września 2013 o 16:46
    Dobry
    Dobry i bardzo wydajny żel do skórek. Dość dobrze je zmiękcza i jest pomocny przy manicure. Pięknie pachnie i jest bardzo niedrogi. Zapłaciłam za niego około 9 zł. Trzeba wspierać polskie, dobre firmy :) Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 10 sierpnia 2012 o 12:26
    Bardzo dobry i tani i wydajny preparat do domowego użytku
    12 ml wystarczyło mi na około roku używania, oczywiście raz na jakiś czas, według potrzeby. Dobry, tani produkt spełniający swoje zadanie: zmiękcza, pomaga usunąć niechciane skórki. Pozostawia skórę wokół paznokcia nawilżoną i gładką. Nie zauważyłam, żeby później skóra była wysuszona , kiedy często malujemy paznokcie to stosowanie preparatu jeden dwa razy w tygodniu dla podtrzymania efektu jest wystarczające. Nie mam mu nic do zarzucenia, szczerze polecam! Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 8 grudnia 2011 o 19:49
    super
    Zamówiłam ten produkt przez przypadek z ich strony internetowej przy kupowaniu lakierów. Skusiłam się na niego i nie żałuję :) Plusy: *bardzo wydajny (uzywam od kwietnia a mam jeszcze 1/3 produktu) *swietnie zmiękcza skórki *delikatnie je nawilża *cena *dostępność *łatwo się odsuwa skórki patyczkiem Minusy: *zapach Czy kupię ponownie? hmm nie wiem. jeśli coś innego wpadnie mi w rece to pewnie nie, ale jest duże prawdopodobieństwo, ze chyba zostane przy tym z Golden Rose. Serdecznie polecam Używam tego produktu od: kwietnia Ilość zużytych opakowań: kończę pierwsze :)
  • 15 października 2009 o 9:46
    Zdecydowanie na +
    Nareszcie trafiłam na porządny preparat do skórek. Forma może nie najwygodniejsza (pedzelek), ale najprostsza i najskuteczniejsza jak się okazuje. Preparat ma konsystencję dość gęstego żelu, który nie spływa. Nakładam go dość obficie na kilka minut, a potem jeszcze wmasowywuję. Następnie zmywam i dopiero odsuwam (wycinam) skórki. Czuć, że są zmiękczone i łatwiej sobie z nimi poradzić. Poza tym preparat ładnie owocowo (?) pachnie. Jest wydajny no i tani. Polecam. Nie wiem czy kupię go kolejny raz, bo może zechcę przetestować coś innego. Używam tego produktu od: 3 razy Ilość zużytych opakowań: ...