Yves Rocher Couleurs Nature, Teint Crème Confort Podkład kremowy z krokoszem

• 2 kwietnia 2017 o 23:40
    Nie dla mnie
    Każda skóra jest inna więcej generalnie może jest dobry, ale nie dla mnie. Głównym minusem było to, że jest to ciężki podkład. Czułam go na sobie tak długo jak go miałam. Tłusty jest i skóra się po nim świeci. Mam suchą/mieszaną cere, w zależności od pory roku. Podkład miał być ukojeniem dla suchej skóry, a skończył jako utrapienie. Niestety osobiście odradzam.
  • 19 stycznia 2017 o 15:03
    Kit
    Skusiłam się na niego ponieważ miałam taki okres na początku jesieni, że bardzo wysychała i łuszczyła mi się skóra na twarzy. Myślałam, że to wina podkładów i braku nawilżenia więc zdecydowałam się na kosmetyk 2 w 1 : kremowy podkład. Plusy: + bogata kolorystyka, + długo się trzyma na twarzy. Minusy: - lepi się, bardzo ciężko się wchłania, - kolor który na początku był idealny ściemniał tak, że wyglądałam jak pomarańcza..., - bardzo źle się go aplikuje ze względu na słoiczek, - ciężko go zmyć z twarzy, - drogi (nie wart swojej ceny absolutnie), - nie widać, żadnego efektu nawilżenia bądź odżywienia skóry. Już nigdy nie kupię, oj nie..
    U konsultantki
    Wespe
    23 kwietnia 2016 o 21:45
    ulubiony
    Używam od dawna i mimo iż "zdradzałam" go z innymi, zawszę wracałam z podkulonym ogonem. Przede wszystkim nie podrażnia mojej wrażliwej cery. Ładnie pachnie, przyjemnie się rozprowadza, nie zostawia smug. Uwaga! Ciemnieje-bardzo! Trzeba kupić odcień za jasny, który po kilku chwilach ściemnieje
  • 9 kwietnia 2016 o 23:19
    Ukojenie dla przesuszonej skóry
    Kuracjami anty-trądzikowymi nieco przesuszyłam cerę, dlatego zdecydowałam się na podkład nawilżający. Ogólnie całkiem fajny - cena nie jest zła, bo często są na niego promocje, a efekt daje naprawdę niezły. Kupiłam dwa opakowania, które starczyły mi na jakieś 3-4 miesiące - nie pamiętam dokładnie. Nawilżanie to nie bujda - robi co ma robić i to jest w nim najlepsze. Dodatkowo tworzy efekt promienistej cery, nawet jeśli ma się suche skórki, które po jakimś czasie i tak znikają. Dobrze stapia się z cerą i nie robi maski, zapewnia doskonałe krycie, ale niestety ma skłonność do ścierania się. Nie uczula, a to dla mnie ogromny plus. Nie kupię go ponownie, ze względu na gamę kolorystyczną. Polecam wszystkim z przesuszoną cerą, jest godny wypróbowania. :D
  • 31 grudnia 2015 o 0:22
    W tej chwili ulubiony
    Polubiłam sie z tym podkładem, kupiłam go pod wpływem Wpisu na blogu i rożnych recenzji gdzie określony został jako podklad niesamowicie wręcz kryjący. Totalnie sie z tym nie zgodzę bo jego krycie jest słabe do średniego. Mimo wszystko w podkładzie urzekło mnie to ze - ma piękny zapach, słodko-kwiatowy ale nie denerwuje mnie on co czesto sie zdarza gdy chodzi o zapachy. Zreszta ulatnia sie po pół godzinie - ma konsystencje i działanie kremu, jego nakładanie jest przyjemnością. Mam cerę tłusta i bardzo sie po tym podkładzie świecilam ale nie chciałam z niego rezygnować wiec nakładam go na oczyszczona skore bez kremu. Podklad jest tak nawilżający i odżywczy ze swietnie daje sobie radę bez niego a skora absolutnie nie jest sucha - ma jasny żółty kolor, pasuje mi w 100% - nie tworzy maski - nie czuć go na twarzy, nie mam poczucia ze mam cos na twarzy i ze muszę to zmyć, jest jak krem bb - nie ciemnieje - ma ładny słoiczek - dobrze współpracuje z pudrami - daje naturalny efekt wypoczętej, nawilzonymi twarzy, nie podkreśla niedoskonałości ani suchych skórek - czesto mozna kupic go w promocji za 10 euro - co do zapychania to nie zapchał mnie bo w trakcie jego używania cera znacznie mi sie poprawiła a jest trądzikowa Co do minusów - twarz pod nim szybko sie swieci, niestety od czasu do czasu muszę odcisnąć nadmiar sebum na czole. Szkoda ze nie jest odrobine bardziej matowy - mógłby bardziej kryć ale zauroczył mnie ten podklad na tyle ze na problematyczne miejsca używam korektora. Dzieki temu podkładowi reszta twarzy wyglada ładnie i zdrowo wiec niedskonalosci nie rzucają sie tak w oczy - niezbyt trwały - wydajnośc - u mnie ten podklad schodzi dość szybko, byc moze dlatego ze ze względu na nienakładanie kremu muszę nałożyć go wiecej zeby nawilżał - cos mi sie wydaje ze w lecie sie nie sprawdzi i bedzie sie jeszcze bardziej świecił Podsumowując jeden z lepszych podkładów jakie miałam przyjemność uzywac. Jak sie skończy na pewno kupie następny słoiczek. Używam tego produktu od: 2 miesiące? Ilość zużytych opakowań: Prawie jedno całe