L'Oreal Paris Bare Naturale, Gentle Mineral Powder (Prasowany puder mineralny)

Gio90
    29 kwietnia 2014 o 23:28
    Mieszane uczucia
    Puder jest całkiem ok solo, ale absolutnie nie sprawdza się na podkładzie , bo wtedy robi smugi. Uwaga na bardzo jasne odcienie - ja mam kolor 441 Creamy natural i jest to po prostu ładny, średni beż, żadny tam "creamy". Trwałość taka sobie, jakieś 4 h, potem wymaga poprawek (ale zaznaczam, że nie stosuję go na podkład). Podoba mi się efekt, jaki ten puder daje na skórze. Nie jest to płaski mat i puder nie ma konsystencji mąki. Ładnie wtapia się w skórę. Ja mam cerę normalną i taki efekt mi odpowiada, dla cery tłustej lub mieszanej to może być jednak za mało. Puder jest dość wydajny. Minusem jest natomiast jego słaba dostępność w Polsce. Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 9 lutego 2014 o 18:00
    puder? to porazka i hanba dla Loreal
    kolory jasne biela twarz jak maka :( twardy i grubo zmielony tepy naklada sie grubo i widocznie brak wygladzenia, matowienia, brak krycia porazka do niczego sie nie nadaje bubel nic po za ladnym opakowaniem :(
    Mlezi
    14 stycznia 2014 o 16:31
    Tragedia
    Koleżanka kupiła na all, ale kolor okazał się za jasny więc puder trafił w moje łapki za jakieś 20zł, a nawet tych 20 bardzo żałuję. Obojętnie czym i jaką warstwą go nałożyc czy to na krem, bazę , krem BB, podkład czy to puszkiem czy pędlem czy gąbeczką... Wygląda po prostu tragicznie! Strasznie się odznacza i nie można z tym nic zrobi nawet po spryskaniu go mgiełką czy tonikiem nawilżającym efekt pudrowej maski nie znika. Opakowanie samo się otwiera, pędzelek jest strasznie twardy i pękł mi od niego zazep. Ja się pytam SERIO? Nadaje się tylko do kosza. Nie, nie i jeszcze raz NIE! Używam tego produktu od: czerwiec 2013 Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    arbuuz
    2 listopada 2012 o 1:40
    Fajny, ale trzeba uważac
    Puder kryje, matuje. Ale może łatwo stworzyc efekt maski, trzeba uważac na jego nadmiar na twarzy. Nie mam po nim problemów z cerą, utrzymuje się ok. 6h. Dołączony do pudru pędzelek do niczego mi się nie nadał, jak próbowałam nałożyc nim puder zostawały mi na twarzy nieestetyczne linie, nakładam go moim pędzlem do pudru i jest wszystko ok. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    Selavie
    22 stycznia 2012 o 13:56
    Za tę cenę super
    Genialny puder! Do tej pory używałam tylko Everyday Minerals i byłam pewna, że nic ich nie zastąpi. A tu niespodzianka. Puder jest miękki i delikatny, nie szkodzi skórze, wyrównuje koloryt i pięknie kryje. Na pewno jest zdrowy dla skóry i to jego największa zaleta. Minusy to : -brak płatka do nakładania (pędzelek nadaje sie tylko do tego żeby przypudrować nos), -kolory ( mój to Light Ivory) mogłyby być troche ciekawsze, - niestety spływa ze skóry przy wyższej temepraturze, - nie absorbuje sebum- skóra zaczyna się świecić po jakimś czasie