Collistar Fluido di Idratazione Profonda [Deep Moisturizing Fluid] Głęboko nawilżający fluid do ciała

• 3 stycznia 2015 o 14:03
    Skóra dziecka
    Cena nie mała,ale dopieszczenie pod każdym względem rekompensuje zakup.Wydajne,pieknie pachnące,a co najwazniejsze nawilża skórę tak chojnie ,że rano mam wrażenie,że mi tylko pampersa brakuje:)Taki mleczny elixir który upiększy każdą kobietę.Co szczypie,swędzi,jest ściągnięte,szorstkie,podrażnione-zmieni sie jak za dotknięciem czarodzieskiej różdzki.Czasami uzywając balsamów,trzeba czekac na efekt..Tu mamy na tacy podane -danie głowne z wszelkimi przystawkami- byśmy mogły czuć od razu sytość i zadowolenie :)Boski! Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie trzeciego
    esterr
    30 sierpnia 2013 o 12:26
    Kolejny ulubieniec ze stajni Collistara
    Kolejny produkt do pielęgnacji ciała Collistara, który mnie nie zawiódł i do którego będę wracała wielokrotnie. Fluid ma postać mleczka, jest leciutki i szybko się wchłania, dlatego też dla mnie jest letnim ideałem. Pomimo niezyt udanego opakowania, produkt bez problemu wydobywa się aż do samego końca, idealnie się rozprowadza i momentalnie wchłania. Pozostawia skórę napojoną, gładką i delikatnie pachnącą. Dzięki lekkiej formule, kosmetyk jest wydajny. Zdecydowanie polecam wypróbować :)
    iska80
    15 maja 2013 o 10:38
    Idealny!
    Jak dla mnie strzał w 10 jeśli chodzi o pielęgnację suchej skóry. Zawsze miałam problemy z dobrym nawilżeniem mojej suchej,łuszczącej sie i wrażliwej skóry. Kupilam ten balsam w sumie z ciekawości,zachęcona pozytywnymi opiniami. I jestem mega zadowolona. Skóra jest widocznie i namacalnie nawilżona,gładka i tak jakby napojona ;) Efekt bardzo mnie zadowolił i wiem,ze to nie ostatnie opakowanie tego cudeńka. Poza tym zapach jest przepiękny i po użyciu czuje sie naprawde dopieszczona... Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 19 sierpnia 2012 o 23:27
    Rewelacyjny
    Zawsze miałam problemy z bardzo suchą skórą, która brzydko się łuszczyła, "rysowała" i zawsze była ściągnięta. Balsam stosuję rano i wieczorem na całe ciało (oprócz twarzy). Są efekty. Skóra jest miękka , nawet na łokciach; nie pęka, odzyskała ładny (zdrowy) kolor i jest jędrna. Opakowanie jest całkiem poręczne, chociaż wolę otwierane (na taki "klikacz") niż odkręcane butelki. Kosmetyk wylewa się dopiero po ściśnięciu, więc nie ma obawy o jakieś nieprzewidziane wypadki. Dodatkowym plusem jest przepiękny zapach!! (uwielbiam go) Zalety: + nawilża i regeneruje skóre + pięknie pachnie + wygodne, estetyczne opakowanie + szybko sie wchłania Wady: + troche zbyt rzadki + cena
    kamirla
    28 lipca 2010 o 12:10
    Luksus
    Kosmetyk jest na prawdę świetny i wyjątkowy. Polecam z czyściutkim sumieniem:) Dobrze nawilża, szybko wchłania, ma delikatną konsystencję mleczka-balsamu. Delikatny zapach, elegancki i przyjemny. Wydajny, minusem jest oczywiście opakowanie, bo choć pod względem estetycznym nic mu nie zarzucę, to jednak ciężko wydobyć z niego resztki fluidu. Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1