Lancome Amplicils (Tusz pogrubiający i podkręcający)

aimere
    5 stycznia 2011 o 20:33
    Nic specjalnego
    Uwielbiam tusze Lancome, ale akurat Amplicils i Virtouse nie są warte swojej ceny. Amplicils bardzo delikatnie pogrubia rzęsy i jeżeli szukamy prawdziwego efektu pogrubienia, lepiej siegnąć po Hypnose. Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: jedno pełnowymiarowe
  • 21 lutego 2010 o 12:34
    efekt dobry, ale..
    Niestety natura nie obdarzyła mnie gęstymi i długimi rzęsami i od lat testuje nowe tusze i czekam aż którys z nich spełni moje oczekiwania... i przyznać muszę, że Lancome daje całkiem dobry efekt pogrubienia... i pewnie zostałabym przy nim dłużej gdyby nie to, że się MEGA obsypuje. Jak to możliwe za taka cenę? nie wiem. pozostaje mi dalej szukać mojego ideału... Używam tego produktu od:1 mies Ilość zużytych opakowań:1
    agus79
    12 czerwca 2009 o 21:00
    Wydluzajaca Kamfora...
    Co to jest?ja sie pytam,,,mala zawartosc tuszu w tuszu?nic nie rozumiem,ten produkt to jeden z najgorszych mascar jakich dotychczas uzywalam,zero pogrubienia,wydluza-ale to nie jego zadanie,kruszy sie nie milosiernie,,szczoteczka skleja zamiast rozczesywac i podraznia mi powieke moze jest za twarda, juz go prawie nie ma (2 razy uzyty)wyparowal?no i moze dobrze,bo nie mam zamiaru go stosowac i po przetestowaniu 3 mroznych mascar z lancome czuje niesmak,bo za taka kase mozna miec lepsze tusze z nizszych polek.Chyba jest to pierwsza mascara ktora zaluje ze nabylam,tyle kasy...;( Używam tego produktu od:1 mies temu Ilość zużytych opakowań:dwa podejscia
  • 10 marca 2009 o 13:17
    nie
    Wysycha w tempie światła. Całkowicie się nie nadaje do stosowania krótko po otwarciu. Potem robią się grudki. A rzęsy z grudkami to efekt, którego żadna z nas nie chce. A co do efektu: to jakiś taki nijaki, mierny powiedziałabym. Używałam może 3 tyg i się go pozbyłam. Na pewno nie kupię ponownie. Moich krótkich i słabiutkich rzęs nie podkręcił ani nie pogrubił. Używałam tego produktu 3 lata temu Ilość zużytych opakowań: 1
    IzaM
    12 lutego 2009 o 11:39
    Niestety na nie
    Krem przez 2, 3 tyg sprawdzał się nie najgorzej. Natomiast później to nie nadawał się do niczego, szybko wysechł, pojawiły się grudki, po nałożeniu na rzęsy kruszył się strasznie a jego pozostałości rozsypywały się po całej twarzy. Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: