Schwarzkopf Gliss Hair Active, Stymulujący szampon do włosów

• 18 listopada 2011 o 10:51
    Włosy rosną szybciej!
    Szampon poleciła mi koleżanka, która twierdziła, że rosły jej po nim szybko włosy. Jestem na etapie zapuszczania i bardzo mnie to zachęciło do zakupu. Chociaż z reguły podchodzę do takich wynalazków sceptycznie - ten naprawdę działa! O czasu kiedy go używam ciągle słyszę "wow, ale ci urosły włosy". Nie mam farbowanych włosów, więc ciężko mi to udowodnić, ale sama mam wrażenie, że są znacznie dłuższe. Jednak ma też swoje wady... W składzie szamponu jest tonik, który przspiesza rośnięcie,ale przez to włosy stają się matowe i dziwne w dotyku. Dlatego teraz używam go co drugie mycie na przemian z szaponem z Gliss Kura dla brązowych włosów i z keratyną w spray\'u - w efekcie mam coraz długie, błyszczące włosy - polecam!!!! Używam tego produktu od: 2-3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: zaczynam drugie
  • 21 grudnia 2010 o 19:47
    porażka...
    Szampon jest beznadziejny, włosy jakoś szybciej mi nie rosną, a co gorsza już pod koniec dnia są przetłuszczone i wyglądają jakbym od 3 dni nie myła głowy. Podobne odczucia ma mój chłopak. Nie polecam, są tańsze szampony, które przynajmniej dokładnie myją. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    Cleo86
    16 grudnia 2010 o 1:26
    Działa !
    Włosy naprawdę szybciej mi rosły niż zazwyczaj, ponieważ mam kręcone włosy zauważałam to zwykle na mokrych włosach po rozczesaniu. Niezłe się układały także po nim. Nie mam żadnych zarzutów do tego szamponu, ale nie używam go już z powodu tego, że włosy były po nim matowe, a mnie zależalo na czymś co naprawdę wyzwoli z nich blask. Używam tego produktu od: używałam kiedyś Ilość zużytych opakowań: 2 pelne butelki
  • 28 maja 2010 o 17:52
    tylko do mycia..
    Zacznę od tego, ze kupiłam cały zestaw (szampon, odżywka, tonik), ale niestety włosy ani troszkę szybciej nie rosły... Sam szampon nie jest zły, jeśli chodzi o mycie. Włosy dość dobrze się rozczesują, szczególnie w połączeniu z odżywką. Przyjemnie pachnie, jest fajny gęsty. Ale oczekiwałam czegoś więcej. Niestety nie wyróżnia się niczym spośród innych GlissKurów. Używam tego produktu od: jakiś czas temu Ilość zużytych opakowań: 1
  • 14 kwietnia 2010 o 19:41
    super
    używam od jakiegoś czasu i uważam że jest najlepszy, ślicznie pachnie, jest wydajny, bardzo dobrze się pieni i co najważniejsze mniej włosów mi wypada przy myciu, włoski są mięciutkie, świetnie się układają, zdecydowanie mniej się przetłuszczają. Dla mnie ten szampon to rewelacja. Co do ceny, ja kupuję w promocji w zestawie razem z odżywką i płacę 13.50zł. Używam tego produktu od: 2-mcy Ilość zużytych opakowań: 2