Constance Carroll Róż do policzków

• 30 czerwca 2014 o 0:18
    okropny
    Nikomu nie polecam tego kosmetyku. Kwestie tandetnego opakowania pomijam bo w sumie najważniejszy jest sam kosmetyk, opakowanie jest drugorzędne (szczególnie w kosmetyku za kilka złotych). Kupiłam go ze wzgledu na kolor, który w opakowaniu wygladał na jasny, przybrudzony róż. Niestety na twarzy kolor jest brzydki- ciepły i lekko ceglasty- nie pasuje do mnie. Sam kosmetyk jest suchy i bardzo nietrwały. Z twarzy znika po trzech, czterech godzinach. Na twarzy wygląda bardzo nienaturalnie- nie wiem czy to kwestia koloru czy konsystencji różu ale widać, że mój rumieniec został stworzony różem... róz nie stapia sie ze skórą,ma brzydkie wykończenie i często na twarzy robi placki. Ja lubię delikatny, chłodny makijaż, który daje efekt "porceanowej lalki". Róż w takim makijażu obok tuszu do rzęs to kosmetyk kluczowy- musi być jasny, chłodny, bardzo naturalny i dawac efekt naturalnego rumieńca a nie pudrowo- ceglastego placka. Róż mam od pół roku, uzywałam go będąc w domu albo ot, tak chcąc go zużyć ale dzisiaj go wyrzciłam i z tej okazji powstała powyższa recenzja.... Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1 op (ale nie dokończę kosmetyku - wyrzucam go)
  • 10 lipca 2013 o 19:06
    dramat
    kupilam na wyjezdzie odcien cocoa, gdyz nie zabralam swojego zestawu. kosztowal 7,90. najpierw nie moglam otworzyc opakowania, potem nie moglam domknac. ale do rzeczy- roz ten w ogole nie jest napigmentowany, kruszy sie niemilosiernie i osypuje. to zdecydowanie jeden z najgorszych kosmetyków, ktore kupilam. to żart, nie róż. Używam tego produktu od: 2 dni Ilość zużytych opakowań: odrobina
  • 10 marca 2013 o 9:39
    nigdy więcej!
    Kupiłam ten róż zachęcona ceną (dałam za niego 3.70). Niestety, oprócz ceny nie ma żadnych zalet. -pędzelek to jakaś porażka -bardzo mała pigmentacja -twardy, suchy -magicznie szybko znika z mojej twarzy Używam tego produktu od: ok. tygodnia Ilość zużytych opakowań: zaczęłam pierwsze, ale raczej wyląduje w koszu
    galaksy
    10 maja 2011 o 11:34
    Ni narzekam
    Kupiłam, bo niedrogi i jakoś u mnie się sprawdza. Nie nakładam tym pędzlem załączonym w opakowaniu, tylko gąbeczką. Rozprowadza się dobrze, równomiernie, nie mam czerwonych "placków" a mam cerę naczynkową, wcale mi się nie ściera, wyglądam naturalnie. Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 8 marca 2011 o 22:20
    do niczego sie nie nadaje
    Kupilam kilka lat temu. Pamietam, ze byl straszny: trudno sie rozprowadzal, zostawial smugi na policzkach, szybko sie scieral ( ale to chyba w jego przypadku zaleta). Używam tego produktu od: nigdy Ilość zużytych opakowań: jedno-dwurazowe uzycie