Herbal Essences Uplifting Volume, Lightweight Conditioner Odżywka nadająca włosom objętość

Lewese4
    7 listopada 2016 o 18:41
    Szampon był moim ulubieńcem, ale ta odżywka...
    ... Jest nijaka. Zapach przecudowny, taki owocowy i mój ulubiony ze wszystkich Herbal Essences. Szampon o tym zapachu również był moim ulubionym ale ta odżywka może i troche pomaga w rozczesywaniu włosów ale na poprawę objętości nie wpływa. Opakowanie średnio wygodne bo odżywka ma za mały otwór i trzeba się namęczyć żeby coś wyleciało. Za to nadaje piękny zapach włosom na długo, co jest jej największą zaletą.
  • 13 lutego 2015 o 18:24
    Super ale....
    Na początku byłam z niej strasznie niezadowolona. Nie robiła z włosami zupełnie nic, włosy źle się rozczesywały , były suche, tak jakbym nie nałożyła po myciu żadnej odżywki. Odstawiłam ją zatem w kąt i wróciłam do starej odżywki. Nie wyrzuciłam jej, więc kiedy skończyła się moja odżywka postanowiłam , że dam jej szansę. A że chciałam ją zużyć jak najszybciej to zaczęłam jej nakładać na włosy 2 -3 razy więcej niż innych odżywek. I tym razem zaczęła sprawdzać się świetnie. Włosy są po niej baaardzo błyszczące, lejące, dużo gładsze, śliskie i mięciutkie w dotyku. Rewelacja. Nakładam ją od połowy głowy w dół, na góra 3 minuty. Niestety, żeby zobaczyć jakiś efekt -trzeba nałożyć jej baaardzo dużo. Nie widzę efektu zwiększenia objętości-wręcz przeciwnie są gładsze a tym samym tracą na objętości- mi to jednak zupełnie nie przeszkadza. Polecam osobom którym nie zależy na objętości a na wygładzeniu i tym które nie będą jej żałowały nakładając ją po umyciu kłaczków :) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1/2
  • 10 marca 2014 o 18:25
    Lipaaa ;/
    Ta odżywka nie zrobiła zupełnie nic. Moje włosy i tak były "klapnięte". Rozczesywały się średnio. Jedyny plus to zapach jest śliczny :) Ale niestety to jedny plus ;/ Używam tego produktu od: ponad miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 duże
  • 5 stycznia 2013 o 12:29
    Ogólnie może być
    Mam farbowane włosy i często po innych odżywkach nie mogłam rozczesać włosów bez szarpania i wyrywania ich,ale ta naprawdę działa pod tym względem cuda.Włosy są miękkie i pachnące,nawet bardziej puszyste,lecz nie uniesione,a troszeczkę się na to nastawiłam,bo moje włosy już na drugi dzień są oklapnięte i przetłuszczone,ale podobają mi się włosy po niej i że teraz rozczesanie ich zajmuje mi minutkę,za tą ją lubię.Ps jeśli ktoś znalazł naprawdę super odżywkę "push up"to proszę o kontakt.:-)
    kjb
    5 sierpnia 2012 o 23:41
    za taką cenę jestem na TAK
    Odżywki są często droższe od szamponów i to sporo. Zazwczyczaj daję za odżywkę ok 20 zł, teraz kupiłam za 10 zł tę odżywkę i jak na taką cenę jestem zadowolona :) Jeśli chodzi o objętość lekko unosi włosy, ale szału nie ma. Jednak któregoś dnia nałożyłam odżywkę na włosy, zawinęłam w turban i chodziłam cały dzień. Wieczorem spłukałam włosy a kiedy rano wstałam, miałam SUPER OBJĘTOŚĆ, byłam w szoku!! + dodaje objętości (ale w zależności od czasu trzymania na włoskach) + ładnie pachnie + cena + stoi "do góry nogami" co ułatwia spływanie odżywki + wygodne otwarcie, wystarczy nacisnąć + przyjemna konsystencja - butelka ma jakiś twardy plastik, albo dziwnie jest zrobiona, bo gdy odżywki ubywa, trzeba ją dosyć mocno naciskać żeby wypłynęła Używam tego produktu od: dwa tygodnie Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego