L'Oreal Paris Pure Zone, Żel głęboko oczyszczający

• 26 sierpnia 2013 o 20:24
    świetny eliminator zaskórników
    W swojej kategorii z pewnością jeden z lepszych w tym przedziale cenowym. Świetnie eliminuje zaskórniki, hamuje ich rozwój oraz zapobiega powstawaniu nowych. Dobrze matuje przy okazji ale też wysusza jak to kwas salicylowy i nie ma się co dziwić i narzekać tylko nawilżać. Radzę też dokładnie zmywać. Ja kiedy niedokładnie spłukałam w okolicach uszu i popaliło mi naskórek ; skóra pociemniała (wyglądała jak efekt maski takie odcięcie od fluidu), wyschła na wiór i schodziła ładne kilka dni. Jest bardzo mocny. Wygodne i praktyczne opakowanie (dozownik). Cena nie wygórowana. \' Polecam. Używam tego produktu od: kilka lat temu Ilość zużytych opakowań: jedno całe
  • 6 lipca 2011 o 13:17
    spoko
    Mam cerę tłustą, szczególnie w strefie T. Żel jest w miarę spoko, gdyby nie to, że trochę wysusza mi policzki, ale smaruje je jakimś tłustszym kremem po użyciu i jest okeeeej :D Nie mam jakiegoś większego problemu z wypryskami więc na tym polu się wypowiedzieć nie mogę :) ogółem źle nie jest Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 2 lipca 2011 o 18:13
    bez rewelacji
    Mam cere mieszana sklonna do wypryskow, a nie mam juz nascie lat, dlatego uzywalam wielu produktow przeciwtradzikowych. Tego zelu zuzylam kilka opakowan i bylam nawet zadowolona, poniewaz nie pogarszal sie stan mojej cery, ale tez nie polepszal! Dobrze oczyszcza skore i jest mega wydajny, starcza przy codziennym myciu twarzy na ok 5 miesiecy. Niestety bardzo wysysza skore, jest bardzo sciagnieta, trzeba na niego nalozyc krem. Nie kupie go ponownie poniewaz postanowilam zaczac stosowac lagodne kosmetyki, nie drazniace mojej skory, moze one pomoga, poniewaz ta seria pure zone nic nie zdziałała. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 5 opakowan
  • 4 czerwca 2011 o 20:37
    dobry
    Bardzo dobry żel. Świetnie oczyszcza, twarz po nim rzeczywiście jest gładka. Nauczyłam się go używać.Gdy tylko coś mi wyskoczyło od razu po niego sięgałam i wypryski "przezywały" ok 3 dni. Ciągłe używanie nie miało sensu gdyż te ciągłe oczyszczanie powodowało pojawianie się nowych wyprysków i trochę wysuszało skórę - głównie na policzkach - a w sferze T było ok. W sumie przez to stał się bardzo wydajny:) Starczył na pół roku.
  • 15 maja 2011 o 21:03
    Solidny
    Używałam go długo, potem przez dłuzszy czas Cliniqua i ostatnio wróciłam. Żel jest solidny, ładnie pachnie, odświeża, dokładnie oczyszcza, daje uczucie matowej, gładkiej skóry. Cena przyzwoita, bardzo wydajny. Używam tego produktu od: długo Ilość zużytych opakowań: wiele