AA Złota Kuracja 60+, Krem wygładzająco-ujędrniający kontur oczu i ust

• 9 maja 2014 o 23:55
    swietny krem
    same plusy, nie ostrzegam misnusów: - swietnie nawilza i odzywia, komort caly dzien, - nie podraznia oczu, - nie roluje sie, - m przyjemna gesta konsystencje, zostawia lekki film, - brak zapachu i koloru, - dobra relacja jakosci do ceny, - delikatie wygładza, -utrzymuje skóre oczu w dobrej kondycji, -optymalnie wydajny. Używam tego produktu od: 2 miesiecy Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
    lolik2
    12 listopada 2010 o 8:10
    mocno natłuszcza
    Dobry krem za naprawdę małe pieniądze. Ja, również jak poprzedniczka, lat mam 30+ a nie 60+, ale krem sprawdza sie bardzo dobrze - mocno nawilża, nie ma żadnego napięcia pod okiem, odżywia i natłuszcza. Ma bardzo miłą aksamitną konsystencję. Na zapach nie zwróciłam uwagi, więc pewnie nie pachnie :) Niestety natłuszcza nieco za mocno, zostaje na skórze tłusta warstewka, dlatego używam go raczej na noc.
    express
    21 stycznia 2010 o 14:27
    dobry krem za niewielką cenę
    Mam 30 lat, a nie 60, ale okolice oczu często smaruję kremami z kwasami (ogromne przebarwienia), więc potrzebuję silniejszych kremów pod oczy niż równolatki. Krem ma gęstą konsystencję, ale tak szybko się wchłania, że jest to niezauważalne dla makijażu. Nawet powiedziałabym, że zachowuje się jak baza pod cienie, bo nie dość, że się trzymają to i nie ważą w załamaniach powieki. Nawilża wystarczająco i przez cały dzień nie musiałam nic dodatkowo wklepywać (co zdarzało się przy innych kosmetykach). Nie podziałał na moje delikatne jeszcze zmarszczki wygładzająco, więc nie sądzę, że większe po nim zniką (u docelowych kobiet dojrzalszych). Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2 - w trakcie
  • 6 października 2009 o 11:32
    uwielbiam-KWC!
    Moja mam dostała próbki tego kremu, a ja będąc u rodziców, a nie mając swojego kremu pod oczy z "braku laku" postanowiłam go użyć.Wypróbowałam i...zakochałam się w nim:)Oczywiście bardzo daleko mi jeszcze do 60+ (mojej mamie też jeszcze trochę brakuje),ale obie byłyśmy niezwykle zadowolone z tego kremu.Więc przejdźmy do rzeczy: - krem ma dość gęstą konsystencję, doskonale się rozprowadza,dość szybko wchłania, nie pozostawiając przy tym żadnej tłustej ani lepkiej warstwy - doskonale nawilża,skóra po jego użyciu jest niezwykle miękka i gładka, odżywiona - efekt nawilżenia nie jest chwilowy, utrzymuje się długo - nie powoduje podrażnień,a te powstałe z innych przyczyn łagodzi - delikatnie napina skórę - wygładza drobne zmarszczki - doskonale nadaje się pod makijaż,moja baza pod cienie wręcz go pokochała - ma higieniczne, bardzo wygodne opakowanie - bardzo korzystna cena w relacji do jakości. Nie wiem jak radzi sobie z naprawdę głębokimi zmarszczkami, pewnie ich nie usuwa,ale na to nie ma co liczyć nawet w przypadku bardzo drogich kremów.Polecam gorąco ten krem wszystkim babkom od około trzydziestki w górę:) Używam tego produktu od: 1,5 m-ca Ilość zużytych opakowań: 1