Aubrey Organics Vegecol with Aloe, Moisturizing Cream (Krem nawilżający do skóry wrażliwej)

• 24 lipca 2011 o 10:00
    dobry!
    Vegecol dobrze spisuje się jako krem na dzień. Po jego zastosowaniu moja cera jest promienna, wypoczęta i zdrowo wygląda. Plusy: +dobrze nawilża moją mieszaną, ale bardzo przesuszoną skórę +uelastycznia ją, natychmiast poprawia jej wygląd, twarz wygląda na wypoczętą i zdrową, +idealnie się wchłania do matu (ale pozostawia lekki film) +świetny skład, bardzo naturalne składniki +higieniczne opakowanie +bardzo wydajny +kosmetyk nie testowany na zwierzętach (wielki plus jak dla mnie - firma Aubrey Organics nie testuje swoich kosmetyków na zwierzętach) Minusy -zapach Jeśli chodzi o zapach to określiłabym go jako pudrowo - cytrynowy z delikatną nutką aloesową. Mnie zapach nie powalił na kolana, wolałabym aby pachniał inaczej. Działa tak samo jak inny krem tej firmy - Rosa Mosqueta Rose Hip Moisturizing Cream (Krem nawilżający do twarzy do cery suchej). Składy mają zbliżone, ale ten drugi ma dwa razy większe opakowanie za niewiele większą ceną. Jednak ja, gdybym miała zdecydować się na jeden wybrałabym ten. Zapach tego kremu jest jednak bardziej delikatny. Używam tego produktu od miesiąca Ilość zużytych opakowań: Połowa opakowania mini (30 ml)
    Korah
    30 maja 2011 o 0:27
    Polecam
    Bardzo fajny krem, jest to mój pierwszy krem, co do którego mam 1000000% pewności, że nie zapycha, a jednocześnie dziala tak, jak krem powinien dzialać. Obawialam sę, że nie sprosta wymaganiom mojej dojrzalej cery, gdyż zazwyczaj kremy dla wrażliwców są zbyt delikatne w dzialaniu kondycjonującym, a tu taka mila niespodzianka od Aubrey. Kremik ma przefajną lekką, choć treściwą konsystencję. Bardzo dobrze się wchlania, pozostawia cerę matową, ale nadaje jej takiego zdroewego blasku. Bardzo dobrze nawilża i wygladza. Nie podrażnia, nie uczula, choć wiele produktów aloesowych splatalo mi figla. Idealny do codziennego stosowania. Dlaczego więc tylko 4*, a nie 5? Już odpowiadam. W moim przypadku krem kompletnie nie sprawdzil się pod makijaż. Nie dalo się nalożyć podkladu, caly się zrolowal i nie chcial wchlonąć, nakladal się nierównomiernie. Dlatego polecam nakladać krem tylko solo.:-) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: Polowa opakowania, mam wersję mini 30ml.