Avon Arabian Glow, Bronzing Pearls (Puder brązujący w kulkach)

• 29 kwietnia 2015 o 22:34
    pomarańczowe kleksy
    Kupiłam ponieważ chciałam przetestować jakiś brązer w formule innej niż puder prasowany. Padło na kulki Avon:) Zamowilam chlodną tonację, otrzymałam ciepłą...kolor wygląda strasznie na mojej karnacji. Są to pomarańczowo żółte nienaturalne placki...strasznie się odcinające od twarzy 😔 Puder ma mega intensywny zapach, jak dla mnie za intensywny. Używać tej gąbki jako aplikatora? Padłam i się nie podniosęn:D :D :D przepraszam jeśli kogoś uraziłam 😀 Trwałość znośna, nie znika w ciągu dnia, na szczęście nie ciemnieje. Opakowanie wygodne, na mój pędzel ( z avonu do różu), nakłada się dobrze. Ale ten kolor... Używam tego produktu od: 2 miesiace Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 19 kwietnia 2015 o 17:26
    Produkt nie przypadł mi do gustu.
    NIe używajcie gąbki jako aplikatora Używam go tylko latem przy opalonej skórze Plusy: + dostępność + wydajność, wystarczy użyć trochę +duże opakowanie +trwały efekt Minusy: - w opakowaniu warm są kulki w kolorze miedzi i złota co z połączeniu na mojej cerze wygląda pomarańczowo i nie naturalnie za jaskrawy błyszczący kolor - moim zdaniem za bardzo sie rozsypuje, nakładam na twarz a wszędize go pełno - zdecydowanie lepiej nakłądać pędzlem niż załaczoną w zestawie gąbeczką ;] -ciężko go zetrzeć i rozetrzeć na twarzy kiedy się przesadzi z ilością -kulki w połowie opakowania się kruszą i rozlatują -nie przystępna cena Używam tego produktu od: lata 2014 Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie w trakcie
  • 16 lutego 2015 o 22:00
    jedno małe ale..
    Kulki brązujące Avon w mojej kosmetyczce są jeszcze od czasów szkoły średniej, czyli hen hen wstecz :P Ogólnie jestem z nich zadowolona: +wydajne +długo utrzymują się na twarzy +efekt naturalnej opalenizny +są często w promocji, więc można je nabyć za grosze +estetyczne opakowanie Jeden minus: - po jakimś czasie, gdy zetrze się \'pierwsza\' warstwa kulek, ciężko jest się nimi pomalować, trzeba dosłownie trzeć pędzlem. Pomijając tą jedną wadę, uważam te kulki za naprawdę dobry produkt i pomimo szukania czegoś lepszego, i tak często do nich wracam. Używam tego produktu od: 8-9 lat? Ilość zużytych opakowań: kilka
  • 11 stycznia 2015 o 13:09
    Zdecydowanie TAK !
    +mega naturalny efekt opalenizny - wystarczą dwa machnięcia pędzlem + wystarczą na bardzo długo, ja od 2 lat wciąż nie mogę zużyć pierwszego opakowania +ładne pudełeczko, nowa wersja wygląda lepiej niz ta stara +dobrze utrzymuje sie na skórze, wiadomo w ciągu dnia JEDNA delikatna poprawka sie przyda. +nie ma tragedii, nie zbiera sie w kącikach + nie podkreśla suchych skórek - co jest dla mnie ważne.. + często w promocjach.. ja kupuje tylko na nich za 20zł ..to spora różnica cenowa Moje KWC NIE widzę żadnych minusów Używam tego produktu od: 2 lata Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 5 stycznia 2015 o 19:54
    nie jest zły
    Pierwszy raz zakupiłam brązer w kulkach i chyba tylko dlatego, że był on w promocji świątecznej razem z pędzlem. Aczkolwiek się nie rozczarowałam dobrez mi się go nakłada, utrzymuje się na buzi. :) Jest bardzo wydajny. Jedynym minusem jest to, że jak chcę mocnego potkreślenia to muszę go dużo nałoży. :( W sumie do minusów mogę dodać jeszcze wysoką cenę. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno