Inter Fragrances Petrole z azulenem, Lotion do zniszczonych lub słabych włosów jasnych lub rozjaśnianych (stara wersja)

nacik23
    18 czerwca 2011 o 12:21
    nie warto
    Kpiłam go dobre dwa lata temu i stwierdziłam, że szkoda było wydawać pieniądze. Lotion ma okropny zapach, wg producenta nie trzeba spłukiwać- ale jak nie spłukałam i nie umyłam włosów jeszcze ze dwa razy to nie dość, że śmierdziały to zaraz się przetłuszczały. Muszę jednak przyznąć, że włosy wyglądały troszkę lepiej- były bardziej błyszczące. Używam tego produktu od: dawno temu Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 2 kwietnia 2007 o 11:10
    Kiepski
    Po pierwsze: paskudny zapach, jaka cala seria zreszta. Po drugie: zadnej poprawy kondycji wlosow. Po trzecie: po zastosowaniu szamponu z lotionem i balsamem pojawil sie lupiez. Za zestaw z przesylka zaplacilam 40zl i uwazam ze wyrzucilam pieniadze w bloto. Mam naprawde zniszczone wlosy i liczylam na odzywienie a tu nic z tego. Po kilku aplikacjach mam wrazenie ze nawet wlosy szybciej sie przetluszczaja. Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    superka
    27 września 2004 o 8:44
    e tam...
    Dwie gwiazdki a nie jedna tylko dlatego, że nie pogorszył sytuacji. Do rzeczy: zaczęłam go kupować jak nasiliły się moje problemy z włosami i skórą głowy (delikatna skora, włosy przetłuszczające się u nasady, ale suche końcówki). Stosowałam całą serię i choć jestem zadowolona z szamponu i balsamu, to lotion nie zadziałał na mnie wcale. Dodam, że nie spodziewałam się nie wiadomo jakich efektów, ale choćby minimalnych. Nic się nie poprawiło: ani stan skóry, ani stopień wypadania włosów, ani stan samych włosów. Być może ten kosmetyk zwyczajnie był dla mnie nieodpowiedni, ale ze względu na brak efektów nie mogę mu wystawić innej niż negatywną recenzje.
  • 9 września 2004 o 21:54
    naprawdę świetny
    Kupiłam go (przez internet) po przeczytaniu poniższych opinii i .. jestem pod wrażeniem. Sama pewnie nigdy nie wpadłabym na to, aby go nabyć.. Naprawdę super-produkt: włosy są mięciutkie, puszyste, jakby o połowę lżejsze:) POLECAM!
    maja281
    15 kwietnia 2003 o 10:02
    Strzał w dziesiątkę!
    Zgłosiłam to pora ocenić. Wszystko co napisałam w zgłoszeniu to prawda. Świetny lotion, dawniej nie lubiłam tego typu kosmetyków. Teraz nie mogę się bez niego obyć. Włosy wypadają przy jego stosowaniu minimalnie, są delikatne, miekkie, układają się świetnie, błyszczą. Widać że wpływa znacząco na poprawę ich stanu. Efekt zaczyna byc widoczny po zużyciu jednego opakowania, mniej więcej. Ma dwa mankamenty ale jest tak dobry że nie zabiorę gwiazdki. Pierwszy to zapach, na szczęscie po około 1 h, ulatuje! Kolejny mankament to, opakowanie nie ma pompki, a przy tego typu kosmetyku to konieczne. Ja go przelewam, ale sądzę że firma powinna pomyśleć o opakowaniu z rozpylaczem. Ilość zużytych opakowań: początek 3-go